• Inici
 • Presentació
 • Estudis
 • Recerca
 • Estructura organitzativa
 • Indicadors
 • Vic, 25 de març de 2015.- Un cop tancades les portes del Saló de l’Ensenyament, és el torn d’obrir les portes de la UVic. Aquest dissabte, 28 de març, de 9h a 14h i de 16h a 19h tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes de la UVic, per mostrar als alumnes de batxillerat, cicles formatius de grau superior i ESO, a les seves famílies, professors i al públic en general, l’oferta acadèmica de la Universitat i les seves instal·lacions.
   
  Durant tota la jornada, els visitants podran gaudir d’un ampli ventall d’activitats i exposicions d’interès general, alhora que rebran informació detallada de totes les titulacions de la UVic-UCC, tant de graus, màsters i programes de doctorat com de cicles formatius de grau superior. Les activitats més destacades són les xerrades d’orientació universitària, tallers i activitats pràctiques, exposicions i activitats permanents, degustacions, visites guiades a peu i amb carrilet, i informació i atenció personalitzada sobre beques, accés, preinscripció, preus i matrícula, allotjament, esports, transport, escola d’idiomes, campus virtual, i un llarg etcètera.
   
  Algunes d’aquestes activitats són d'especial interès per als futurs estudiants, com les demostracions de robòtica, el funcionament dels nous laboratoris d’entorns clínics, o el funcionament  del plató de televisió i ràdio des d'on es farà un magazín en directe durant tot el dia.
   
  Per tal que la jornada sigui també festiva i aconseguir que els visitants en siguin els veritables protagonistes, s’han organitzat activitats sorpresa per fer que tothom que vingui a la UVic passi una “experiència de pel·lícula” i visqui “L’inici d’un gran futur!”, tal com anuncia el cartell promocional de la Jornada..
   
  Com a novetat d’enguany un estudiant de Multimèdia ha dissenyat una app amb el programa d’activitats de la Jornada de Portes Obertes per seguir amb tot detall el què passa durant tot el dia. L'app, que porta el nom jpouvic, està disponible per android.
   
  La Farinera també obre les portes per mostrar el Campus Professional de la UVic-UCC
   
  Paral•lelament i per primer cop, tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes del Campus Professional de la UVic-UCC a la Farinera. Durant tot el dia es faran visites guiades a l’edifici, tallers, exposició de treballs i xerrades específiques dels quatre cicles formatius, tant dels que s’imparteixen a Vic com al Campus de Manresa i Olot. 
   
  UVic +
   
  També en el marc de la Jornada de Portes Obertes, al campus Miramarges hi haurà diferents taules informatives d’UVic+, “La Universitat t’ofereix més”, amb atenció personalitzada sobre formació, emprenedoria, recerca, programes internacionals... Es tracta dels següents serveis que la UVic-UCC posa a disposició dels estudiants, exestudiants, professionals i organitzacions col•laboradores:
   
  •         Formació Contínua.
  •         Escola de Doctorat.
  •         Recerca i Transferència de Coneixement. 
  •         Servei d’Emprenedoria.
  •         Servei de Carreres Professionals.
  •         UVic Alumni.
  •         Mobilitat Internacional.
   
   
  Tota la informació de la Jornada de Portes Obertes a www.uvic.cat/jpo
   

 • 25.03.15.-La segona edició de les Jornades UVic+ “La Universitat t’ofereix més!”, organitzada per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), tindrà lloc els propers dies 26 i 27 de març a la Casa de Convalescència de Vic, seu de Creacció. Les conferències d’enguany se centren en el mètode Montessori, el lideratge, la internacionalització i el mercat laboral, entre altres.
   
  “Experimenta Montessori” –l’únic taller que tindrà lloc al campus Torre dels Frares- a càrrec de Gemma Rebollo i la conferència “SIKKHONA: un viatge cap a l’excel·lència grupal” de la mà del coach Jesús Sanz, encetaran aquesta segona edició el dijous a les 6 de la tarda. El divendres, 27 de març, a 2/4 de 5, M. Mar Duque, excoordinadora nacional del programa Erasmus Mundus, parlarà de “La internacionalització: un valor afegit a les competències” dirigida a estudiants o persones que es vulguin reciclar. A la mateixa hora hi haurà la conferència “Saps quin camí escollir? T’ajudem a orientar el teu futur” per a joves que tinguin dubtes sobre cap a on encarar la seva formació.
   
  A partir de 2/4 de 6 de la tarda, Lluís Serra, director de projectes formatius d’Inesdi, Digital Business, farà la ponència “Si no hi ha evolució, hi ha revolució”. Finalment, a les 7 tindrà lloc “Una reflexió sobre el mercat laboral” a càrrec de Ginés Alarcón, president de NAE i vocal del Cercle d’Economia, que clourà la jornada.
   
  Les Jornades UVic+ s’adrecen a un públic ampli que engloba tant estudiants que hagin finalitzat els seus estudis de grau/llicenciatura a qualsevol universitat, com professionals interessats a reciclar-se, és a dir, a reorientar la seva carrera mitjançant la formació contínua. Des del web de la UVic-UCC es pot veure el programa sencer: http://www.uvic.cat/formacio-continua/ca/jornada-uvic-plus0 i es pot fer la inscripció als tallers, que és oberta i gratuïta.
   
  UVic+ va néixer amb l’objectiu principal de donar a conèixer tota l’oferta formativa de postgrau (formació contínua, màsters oficials, doctorats, etc.) de la UVic-UCC, així com els serveis que posa a disposició dels seus estudiants, empreses i institucions col·laboradores. Això inclou: el servei de borsa de treball, els cicles formatius de grau superior que imparteix el Campus Professional, el servei d'Emprenedoria, la formació contínua, l'Oficina de Recerca i Transferència de Coneixement o Creacció.

 • 06.03.15.- A partir d’avui ja es pot consultar el lloc web del Portal de la Transparència de la FUB / UVic-UCC. Es tracta d’un nou punt de trobada amb informació institucional, organitzativa i de planificació, rendició de comptes i indicadors d’eficiència de la institució, informació econòmica, pressupostària i estadística i informació de rellevància jurídica. El projecte s’insereix en una nova cultura de la transparència i d’accés obert al coneixement i a la informació, que estan generant un nou model de relació, participació i col·laboració. En aquesta línia, el Portal s’ha concebut com un projecte que evolucionarà, especialment en l’àmbit de dades en format obert, i creixerà amb la implicació de tota la comunitat universitària.
   
  El desembre de 2013 les Corts Generals van aprovar la Llei 19/2013 de transparència, accés a la informació pública i bon govern. Al seu torn, un any més tard, el Parlament de Catalunya aprovà la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern. Aquestes normes tenen per finalitat promoure la transparència de l’activitat pública i el compliment de les obligacions de publicitat, així com garantir el dret dels ciutadans a accedir a la informació pública i garantir l’observació de les disposicions de bon govern.
   
  El Portal de la Transparència de la FUB / UVic-UCC ha estat elaborat amb el propòsit d’anar més enllà d’aquestes obligacions legals, atès que el compromís de transparència és un valor inherent a la institució i que com a tal està recollit en el Codi ètic.
   
  En sessió plenària de l’11 de desembre de 2014, el Patronat de la FUB va aprovar el projecte del Portal de la Transparència i es va decidir que es desenvoluparia a nivell intern des de la FUB i amb el suport d’UMedia. També es va acordar que depengués directament d’un òrgan col·legiat que s’encarregaria de dirigir i fer el seguiment d’aquest Portal. És la Comissió de Direcció del Portal de la Transparència, presidida pel secretari general de la FUBalmes i integrada per la secretària general de la UVic-UCC, el gerent de la UVic, la responsable del Portal, Marta Castelló, el director de Qualitat de la UVic, la directora de Comunicació Corporativa, la directora de Gestió Econòmica, la directora de Màrqueting, un representant del Consell de Govern a proposta del rector, un representant del PDI al Patronat, un representant del PAS al Patronat i un representant del Consell d’Estudiants.

 • 24.02.15.-La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i l’Associació E-commerce & Tech Barcelona han firmat, aquest dimarts, un conveni de col•laboració per a poder contribuir al desenvolupament d’activitats de foment de l’emprenedoria i els negocis digitals de forma conjunta. D’aquesta manera, per exemple, E-commerce & Tech col•laborarà amb els programes d'empreneduria impulsats per  la Facultat d’Empresa i Comunicació (FEC) , posarà a disposició dels emprenedors vinculats a la UVic-UCC el seus serveis o oferirà avantatges a aquests emprenedors a l’hora d’incorporar-se com a membres de l’associació (un fast track per les empreses acreditades per la Universitat o una quota reduïda per a microempreses de menys de dos anys d’antiguitat).
  E-commerce & Tech té per objectiu, entre d’altres, impulsar la competitivitat de les empreses i donar suport a les empreses i entitats de Barcelona que desenvolupin les seves activitats en els sectors dels negocis digitals en general, i del comerç electrònic en particular, així com, consolidar i potenciar aquest sector emergent per convertir la ciutat comtal amb un hub d’empreses que operen principalment a través d’internet. El seu director general, Miquel Martí, explica que el clúster agrupa “més de 180 associats amb més de 300 empreses representades”. Així mateix, aquest conveni es subscriu amb una voluntat de “posar l’Associació a disposició dels emprenedors amb activitat a Catalunya,”.
   

 • 04.02.15.- La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya va acordar juntament amb totes les universitats catalanes adherir-se a la moratòria, aprovada a l’assemblea de la CRUE del passat 2 de febrer de 2015, d'implantació dels graus de tres anys fins al curs 2017-2018. També ha subscrit el comunicat conjunt sobre la necessitat de fer una anàlisi més profunda sobre els possibles efectes econòmics i acadèmics que aquesta reforma pugui comportar. El rector Jordi Montaña acaba de publicar un post al seu blog on aprofundeix els motius pels quals la UVic-UCC s'ha sumat a la moratòria.
   
  Comunicat de les universitats catalanes.
  3 de febrer de 2015
   
  Amb motiu dels acords de la reunió de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) del 2 de febrer de 2015, els rectors de les universitats catalanes manifesten el següent:
  1. Que han acordat adherir-se a la moratòria aprovada en l'assemblea de la CRUE que, en concret, sol·licita a totes les universitats que en formen part, que no s'iniciïn tramitacions de propostes en el marc del nou Reial Decret 43/2015 fins al setembre de 2016 i que, en tot cas, l'inici d'un grau de tres anys pugui començar, com a molt aviat, el curs 2017-2018. 
  2. Que en el cas que alguna universitat tingui una proposta nova i singular a plantejar, es considerarà la seva implementació de forma excepcional, en la mateixa línia de la CRUE i dins del marc de la moratòria aprovada. 
  3. Que és necessari aprofitar la moratòria per analitzar amb cura els efectes del Reial Decret 43/2015, de 2 de febrer, tant des d’un punt de vista acadèmic com econòmic. 
  4. Que la intenció és analitzar en profunditat l'estructura de coordinació òptima dels estudis de grau i màster per garantir la qualitat de l'oferta acadèmica i la seva possible evolució per assegurar la millor formació i ocupabilitat dels nostres titulats en un context europeu i internacional. 
  5. Que cal estudiar igualment els efectes econòmics de l'aplicació del Reial Decret en el finançament de les universitats públiques per tal que no es redueixi, així com en les taxes que han de pagar els estudiants amb l'objectiu de garantir-los una veritable igualtat d'oportunitats. Una igualtat d'oportunitats que s’ha de potenciar fermament i que, en cap cas, hauria d’estar limitada o condicionada per les implicacions econòmiques de la reforma.

1
|
2
|
3
|
4
|
5

Videos

Galeria de fotos

Tour virtual