• Inici
 • Presentació
 • Estudis
 • Recerca
 • Estructura organitzativa
 • Indicadors
 • 29.10.14.-La Fundació Universitària Balmes i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya s’han dotat d’un Codi ètic. Ahir a la tarda, durant el Claustre ordinari de la universitat, el Rector va donar el tret de sortida a la seva divulgació. 
  El Codi ètic és un document consensuat per tots els estaments de la comunitat universitària que vol deixar palès què s’espera de les persones que conformen el col•lectiu de la Universitat i de la Fundació Universitària Balmes.
  El Codi ètic es basa en tres valors essencials: el compromís individual, l’equanimitat col•lectiva i la veritat científica, i els desplega en dotze principis generals pensats per conscienciar a cada persona de la necessitat del seu comportament ètic i de la responsabilitat que se n’espera com a membre de la comunitat universitària. El Codi reflecteix, alhora, els compromisos de la comunitat universitària davant de la societat.
  El Síndic de Greuges de la Universitat, nomenat a principis del curs passat, serà l’encarregat de fer el seguiment i d'avaluar el compliment d’aquest Codi ètic i de la resta de normatives i reglaments que el despleguen, i en donarà comptes a la memòria anual del curs.
   

 • 14.10.14.-L’emissora de ràdio digital de la Universitat de Vic, UVic Ràdio, acaba d’inciar la seva segona temporada regular. Igual que el curs passat, la ràdio de la Universitat ofereix una programació centrada bàsicament en programes de producció propia, fets i produïts per estudiants del centre i persones vinculades.

  Aquest any, la principal novetat de la programació és l’emissió d’un programa diari amb continguts elaborats per estudiants de 4t de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. El programa, anomenat Viu-la! s’emet cada dia, de dilluns a divendres, de 10 a 11 del matí, i es repeteix cada dia a les 16h. Viu-la! és un programa que realitzen els alumnes de l’assignatura Taller Avançat de Ràdio, i que cada dia repassa l’actualitat de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, a més d’oferir continguts relacionats amb la cultura o la societat.

  A part de Viu-la!, la programació d’UVic Ràdio està formada per programes que ja es van començar a emetre el curs anterior (El Vespre, Sabem què Volem, Low Cost, o Sense Spoilers) i per altres propostes que s’estan acabant de preparar i que seran una novetat a la graella, com El búnker, dedicat a la música, o L’hora extra, centrat en l’actualitat. Una altra de les novetats és l’emissió, tots els divendres (12.30h), d’un programa de la Facultat d’Empresa i Comunicació, anomenat Perfil propi, on l’estudiant de Periodisme Ada Sanuy entrevista a professors del centre per parlar sobre temes d’actualitat.

  Fins al moment, els programes estan realitzats majoritàriament per estudiants de la Facultat d’Empresa i Comunicació, però l’emissora està oberta a tots els estudiants i personal docent o d’Administració i Serveis de la Universitat que estiguin interessats en fer-hi un programa.

  UVic Ràdio es pot escoltar a l’adreça www.uvic.cat/uvic-radio, des d’on es té accés a la programació diària, a la possibilitat d’escoltar la ràdio en directe o de descarregar-se els programes que ja s’han emès. Una altra de les novetats d’aquesta temporada és la posada en marxa d’un compte de l’emissora a Twitter (@UVicRadio).

 • 10.09.14.-El secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina, el rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, i  el regidor de Ciutat del Coneixement i President de Creacció, Josep Arimany, presidiran dilluns vinent la inauguració a Vic de la mostra “Universitats i Recerca a Catalunya abans i després del 1714”. L’acte inaugural tindrà lloc a la Casa de Convalescència de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya a les 17h. 
   
  La mostra, impulsada per la Secretaria d’Universitats i Recerca, s’endinsa en el món acadèmic de la Catalunya del segle XVIII, i destaca els canvis substancials que va implicar la desfeta del 1714 per al model universitari i científic de l’època.
   
  La mostra, que serà itinerant i es podrà veure durant el curs en altres universitats, s’emmarca en la commemoració del Tricentenari engegada per la Generalitat de Catalunya sota el lema «Érem, som, serem», que vol promoure la memòria dels orígens i les causes del present a través de fets clau de la nostra història. La mostra s’exposarà a Vic del 15 de setembre al 17 d’octubre i es podrà visitar de dilluns a divendres de 8 a 20h. i els dissabtes de 9 a 14h.  
   

 • 16.09.14.- El proper dijous, 18 de setembre, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) celebrarà la primera edició de la Jornada UVic+ "La Universitat t'ofereix més!" al Claustre de Casa Convalescència. L'objectiu principal és donar a conèixer l'oferta formativa de postgrau (formació contínua, màsters oficials, doctorat, etc.) de la UVic-UCC, així com els serveis que posa a disposició d'estudiants, empreses i institucions col·laboradores.
   
  La Jornada UVic+ s'adreça a un públic ampli que engloba tant estudiants que hagin finalitzat els seus estudis de grau/llicenciatura en qualsevol universitat, com persones interessades a reciclar-se professionalment, és a dir, a reorientar la seva carrera mitjançant la formació contínua. Consulta el programa i incriu-t'hi!
   

 • 11.07.14.-Segons les dades de preinscripció universitària corresponents a la primera assignació de juliol, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya consolida l’entrada de primeres preferències amb 686 estudiants respecte dels 645 del curs passat.
  Amb  aquest primer procés s’han assignat el 70% de les places que ofereix la UVic i es calcula que un 85% d’aquestes assignacions es convertiran en matrícula. 
  Els assignats a la UVic-UCC en primera preferència queden repartits de la següent manera: La Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes (32%), seguida de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar (26%), la Facultat d’Empresa i Comunicació (12%) i l’Escola Politècnica Superior (10%) i BAU amb un 21%.
  Cal destacar que hi ha hagut un increment del 20% en primeres preferències del conjunt de titulacions de l’àmbit de la Salut. 
  Malgrat la davallada de la demanda, en un 41% del conjunt dels estudis de magisteri a tot Catalunya (Ed.Infantil, Ed.Primària i Pla de Millora), a la UVic-UCC aquestes titulacions han baixat només un 24% (sol•licitants en primera preferència).
  Notes de tall
  Tres titulacions de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya tenen nota de tall, cosa que significa que el nombre de sol•licitants supera el d’assignats. És el cas de les titulacions  de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (5,78), Psicologia (5,78) i Fisioteràpia (5,43). 
   

1
|
2
|
3
|
4
|
5

Videos

Galeria de fotos

Tour virtual