• Inici
 • Presentació
 • Estructura organitzativa
 • Estudis
 • Calendari
 • Normativa
 • Recerca
 • Qualitat
 • 27.10.2016

  El rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, i la presidenta de la Fundació El Parés de Gurb, Mercè Bau, han signat avui un conveni de cooperació educativa per tal que estudiants de la UVic puguin fer pràctiques acadèmiques externes, curriculars o extracurriculars a l’esmentada Fundació.

  La Fundació El Parés es dedica a promoure, divulgar i realitzar activitats a la natura, amb un caràcter terapèutic, lúdic i esportiu, per tal de fomentar i afavorir el coneixement de la natura i els animals. Tot i que les seves activitats s’adrecen als infants de 5 a 12 anys, la Fundació treballa especialment amb nens i nenes que tenen necessitats educatives especials, discapacitats físiques, psíquiques, sensorials o cognitives amb risc social.

 • 27.10.2016

  El rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, va lliurar aquest dimecres un reconeixement a l‘exestudiant de CAFE Eli Martínez, per la seva participació i els bons resultats obtinguts als Jocs Olímpics de Rio amb l’equip espanyol de rugbi 7. Martínez, de 28 anys, va començar a practicar aquest esport quan en tenia 18 amb l’equip de la UVic-UCC, els Garrins i les Garrines, i des de la temporada 2008-2009 ho fa a les files del GEiEG gironí. La manlleuenca és també la capitana de la selecció estatal, i una peça clau de l’equip.

  La recepció a l’esportista i exalumna de la Universitat va tenir lloc al Rectorat, en un acte on també va assistir Ramon Verdaguer, responsable del Servei d’Esports de l’UHub, Servei a la Comunitat Universitària. Martínez va rebre una estatueta de l’Estudiant de Vic, figura emblemàtica de la Universitat i de la ciutat.

  Les jugadores de l’equip de rugbi estatal, entrenades per José Barrio, van endur-se un diploma olímpic dels Jocs de Rio, on van acabar la competició setenes, després de superar les tandes d’eliminatòries i vèncer Fiji (21-0) al partit pel setè i el vuitè lloc. El rugbi 7 s’estrenava aquest any com a esport olímpic, tot i que la modalitat de 15 jugadors hi és present des de principis del segle XX.

 • 25.10.2016

  Aquest divendres, 28 d’octubre, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya celebrarà l’acte acadèmic d’inauguració del curs 2016-17 i donarà el tret de sortida als actes de commemoració del 20è aniversari. Serà a les 12h del migdia, a l’Aula Magna del campus UVic, i el presidirà el rector, Jordi Montaña, acompanyat de l’alcaldessa de Vic i presidenta del Patronat de la Fundació Universitària Balmes, Anna Erra; i del Secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat, Arcadi Navarro.

  Durant la cerimònia es farà el lliurament de la Medalla institucional de la UVic-UCC al sociòleg, poeta i traductor de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Cotrina,  en reconeixement a la seva participació en els inicis de l'Escola Universitària de Mestres Balmes el 1977, així com de l'editorial EUMO, de la qual fou el primer director tècnic.

  En el transcurs de l’acte es projectarà la videomemòria del curs anterior i el professor i investigador de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, Raimon Milà, impartirà la lliçó inaugural “Obesitat infantil i malaltia crònica en l’adult: una perspectiva econòmica, sanitària i social del segle XXI”. També es farà lliurament de les insígnies a les persones que s’han jubilat el curs passat i dels Premis Extraordinaris i diplomes als millors expedients de cada titulació.

  Convocatòria:

  • 28.10.16
  • 12h
  • Aula Magna de la UVic-UCC. C. Laura, 13, Vic

   

 • 21.10.2016

  Laura Solà i Vanessa Masó, estudiants del Grau d’Educació Social de la UVic-UCC, han estat guardonades en l’entrega dels premis «Celebrem i captem talent». El certamen, que organitza el Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya, se celebra en el marc del Dia Internacional de l’Educació Social i reconeix els millors alumnes de les universitats catalanes en aquesta disciplina. Solà ha rebut el premi pel seu treball de final de grau i Masó pel seu expedient acadèmic.

  Els guardons es van entregar el passat 7 d’octubre en un acte celebrat a Barcelona. A banda de les dues alumnes premiades, hi van assistir nombrosos professors i professionals de l’àmbit de l’Educació Social. El certamen, que enguany ha coincidit amb el vintè aniversari del Col·legi d’Educadors Socials, s’organitza anualment des del 2015 per posar en valor el talent que surt de les universitats i reconèixer els estudiants catalans amb millor expedient acadèmic i els millors treballs de final de grau.

   

 • 21.10.2016

  Un grup de deu estudiants del Doble Grau en Mestre Educació Infantil i Mestre Educació Primària de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes posen en marxa el projecte “Tu també pots. Gota o gota amb la UVic-UCC” que té per objectiu formar mestres i educadors per treballar la presa de consciència a l’aula per contribuir a fer un món millor.

  El projecte està inspirat en el programa “Tu també pots”, impulsat per la periodista, guionista i escriptora Anna Llauradó que proposa als estudiants i a les escoles de prendre consciència de com està el món i què poden fer per canviar-lo, oferint-los la possibilitat de millorar la vida dels altres estalviant un euro al mes. La UVic és la primera universitat que s’adhereix al programa, que oferirà sis tallers de formació.

  L’objectiu és educar des de l’emoció, desenvolupar la creativitat i l’empatia per tal de promoure valors com el compromís, el respecte i l’amor als altres. Per tal de portar-lo a terme, Anna Llauradó se serveix d’un documental, dirigit per ella mateixa, on explica com els alumnes d’una escola de Sant Cugat van aconseguir construir una escola a Kènia. El projecte “Tu també pots” comença treballant la pròpia consciència a partir de la meditació, identificant valors i buscant projectes solidaris per col·laborar. El requisit és que tots els diners recollits provinguin de l’estalvi dels infants.

  A més de donar les claus de com implantar aquest projecte a les escoles “Tu també pots. Gota a gota amb la UVic-UCC” es comprometrà amb un projecte solidari local i un d’internacional,  que escolliran els mateixos assistents a la formació.

  La presentació del projecte tindrà lloc el dia 26  d’octubre de 2016, a les 12 hores, a la TS120 de la UVic, i comptarà amb la presència d’Anna Llauradó, del degà de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes, Eduard Ramírez i de l’alpinista Ferran Latorre, que farà de padrí. Els tallers que impartiran les mateixes estudiants són gratuïts i oberts a estudiants de la Facultat.

  Les impulsores i encarregades de portar-lo a terme són: Alba Comas, Laura Bosqued, Irina Arnau, Laia Cortés, Mireia Font, Júlia Codinachs, Lídia Rovirosa, Carla López, Pau Hernández i Andrea Dunkel.

   

1
|
2
|
3
|
4
|
5

Videos

Galeria de fotos

Tour virtual