• Inici
 • Presentació
 • Estructura organitzativa
 • Estudis
 • Calendari
 • Normativa
 • Recerca
 • Qualitat
 • 29.01.2016

  L’Ajuntament de Torelló convoca anualment la beca Segimon Serrallonga per a l’ampliació d’estudis superiors en universitats estrangeres. Hi poden accedir persones menors de 30 anys i amb bon coneixement de llengües, que estudiïn el darrer any del grau, un màster o doctorat en el camp de les humanitats, arts, ciències socials i ciències de l’educació, en una de les universitats de la Xarxa Vives.Quan l’any 2006 el professor i escriptor Segimon Serrallonga va ser nomenat fill predilecte de Torelló, la seva vila natal, l’Ajuntament va decidir instituir aquesta beca d’ampliació d’estudis a l’estranger amb una dotació de 8.000 euros per honorar la seva memòria.
  Hi ha temps per presentar sol·licitud fins al 4 d’abril al Registre general de l’Ajuntament de Torelló. Es poden consultar les bases a www.ajtorello.cat/becasegimonserrallonga .

 • 28.01.2016

  Clàudia Sala, estudiant de de Mestre Educació Infantil i Natàlia Marcé, estudiant d’Educació Social han estat mereixedores de la II Beca a l’excel·lència Comtal Vila de Ripoll. L’alcalde de Ripoll, Jordi Munell i el rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, els han fet el lliurament de la beca al Rectorat de la UVic-UCC.A aquesta beca anual, valorada en 2.500 euros, hi poden accedir els estudiants residents al municipi de Ripoll que tinguin un bon expedient acadèmic i que necessitin una empenta econòmica per continuar els seus estudis. Enguany la beca ha tingut dues beneficiàries que rebran 1.250€ cadascuna.

  El Rector Jordi Montaña ha agraït l’esforç econòmic que fa l’Ajuntament de Ripoll per premiar el talent i ha fet una crida a altres ajuntaments a sumar-se a la iniciativa. Per la seva banda, l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, ha declarat que amb aquesta beca “retenim el talent, fomentem l’arrelament i premiem l’excel·lència”, tot afegint que “és una bona manera d’apostar pel futur de la vila”.

  Les dues becades han expressat el seu agraïment a l’Ajuntament de Ripoll per la beca i sobretot han agraït el reconeixement que la beca suposa al seu esforç.

  L’acte ha comptat també amb la presència de la Secretària general de la UVic-UCC, Àngels Crusellas; el degà de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes, Joan Soler; la coordinadora del Grau d’Educació Social, Rosa Guitart; i del regidor d’Afers Econòmics de l’Ajuntament de Ripoll, Josep M. Creixans.

 • 26.01.2016

  Avui ha tingut lloc l’acte oficial de benvinguda als 89 estudiants internacionals i del programa SICUE, que s’incorporen a la UVic durant aquest segon quadrimestre, en el marc dels diversos programes internacionals i d’intercanvi. Els estudiants han estat rebuts pel Vicerector de Relacions Internacionals de la UVic, Joan Masnou; el degà de la Facultat d'Empresa i Comunicació (FEC), Xavier Ferràs; la degana de al Facultat de Ciències i Tecnologia, Laura Dempere, i els responsables de les relacions internacionals de la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes (FETCH), Jordi Chumillas i de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar (FCSB), Montse Romero.

  Quaranta-vuit d’aquests estudiants cursaran estudis a la FEC, mentre que 19 ho faran a la FCSB, 15 a la FETCH i 7 a la FCT.

  Les procedències dels estudiants són diverses: Alemanya, Andorra, Argentina, Àustria, Bèlgica, Brasil, Canadà, Corea, Croàcia, Espanya, EUA, Finlàndia, França, Gran Bretanya, Itàlia, Polònia, Portugal, Països Baixos, República Txeca, Turquia, Suècia, Xile i Xina.

  Després de les presentacions, els estudiants han pogut presenciar l'actuació dels Emboirats de la UVic, que han elevat un castell en honor seu.

 • 22.01.2016

  El Ministeri d’Educació del govern xinès ha inclòs la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya a la llista d’universitats que recomana. El govern xinès reconeix, per defecte, totes les universitats públiques, però les privades han de passar per una sèrie de filtres per assolir aquest reconeixement que facilita, entre altres coses, les col·laboracions amb les universitats xineses i la captació del seus alumnes.
  Aquesta decisió arriba després de dos anys de gestions i accions diverses en aquest país per part del Vicerectorat de Relacions Internacionals, i converteix la UVic-UCC en la segona universitat privada de Catalunya i la novena de l’estat espanyol que rep aquest reconeixement.


  La decisió del govern xinès obre la porta a oportunitats formatives a alumnes del país asiàtic. La UVic-UCC té tres convenis signats amb universitats xineses. A més, una delegació de la ciutat de Changsha, a la regió de Hunan, va visitar la UVic el mes d’octubre passat per explorar vies de col·laboració. Aquesta ciutat del centre del país compta amb un important parc industrial on hi ha més de 10.000 empreses instal·lades i una possible col·laboració, en procés d’estudi, seria que la UVic-UCC imparteixi programes de format curt a directius de les empreses del Parc en col·laboració amb la Changsha University of Science and Technology.

 • 19.01.2016

  Segons l’estudi que ha dut ha terme durant un mes per a Catalunya Ràdio la consultoria Sibilare, la UVic-UCC ocupa el cinquè lloc en el rànquing de les universitats catalanes pel que fa a mencions a la xarxa. El treball analitza les converses que hi ha a la xarxa sobre els dotze centres universitaris catalans, i que va ser elaborat entre els dies 3 de desembre del 2015 i 2 de gener del 2016.


  Al capdavant de les mencions a la xarxa se situa la Universitat de Barcelona, amb més de 3.800 tuits emesos en el període estudiat, seguida per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), 3.000 tuits, i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), amb 1.700 tuits. Aquestes tres posicions coincideixen amb el lloc que ocupen aquestes tres universitats segons el nombre d’alumnes inscrits, ja que la UB, la UAB i la UOC són els tres centres amb més alumnes. L’estudi destaca, però, el cas de la UVic-UCC, que ocupa el desè lloc en el rànquing per nombre d’alumnes, però en canvi és la cinquena en popularitat a la xarxa, amb 1563 tuits emesos durant aquest període.


  Podeu sentir la notícia a Catalunya Ràdio.
   

1
|
2
|
3
|
4
|
5

Videos

Galeria de fotos

Tour virtual