Màster en Producció Cinematogràfica

tabs

Presentació

Els estils de producció i les formes de difusió de pel·lícules van evolucionant. Mentre les empreses de producció cerquen noves posicions davant les televisions, els mercats, les institucions i les noves tecnologies, les eines de treball dels productors són cada vegada més elaborades.

El Màster en Producció Cinematogràfica facilita al participant les eines que permeten la producció de pel·lícules òptimes i el desenvolupament dels productors cap a “estils” viables. Per això, comptarà amb un equip docent internacional, format per professionals experts en cada disciplina, acadèmics i productors en actiu, que aportaran les seves experiències brindant a l’estudiant una àmplia xarxa de contactes i la possibilitat d’impulsar la seva pròpia línia de producció. 

Europa i Amèrica (Llatina, principalment) és el decorat en el qual transcorreran els casos produïts, permetent el coneixement d’aquests mercats i de les possibles formes de col·laboració en l’àmbit de les coproduccions.


Orientació:

Professionalitzador.


Adreçat a:

Estudiants i professionals del sector audiovisual interessats en la producció de pel·lícules de mig i baix pressupost, telefi lmes i llargmetratges documentals, per tenir una visió sobre les eines de producció, finançament i marketing actuals.


Sortides professionals:

Productor, productor executiu, productor delegat, responsable de producció en cadenes televisives, organització de festivals i altres esdeveniments culturals, consultoria.


Preu de matrícula:

5.000 

Consulta les facilitats econòmiques a l'apartat "Beques i ajuts".


Títol:

Un cop finalitzat i superat el programa formatiu, estaràs en disposició de sol·licitar a tràmit el títol corresponent. L’expedició d’aquest títol  té unes taxes associades.

Les taxes vigents per al curs 2015/2016 són les següents:

  • Títol de màster i postgrau propi: 190€
  • Certificat d’especialització universitària sense cost. Si has cursat el màster o postgrau propi sense disposar de la titulació universitària d’accés requerida, tindràs dret a aquest certificat. El duplicat tindrà un cost de 10€.
  • Duplicat del títol de màster i postgrau propi: 190€

Lloc:

Les sessions presencials tindran lloc a Barcelona, a la seu de la SGAE (Passeig de Colom, nº 6). 


Calendari i horari:

Les sessions presencials s'estendran del 26 de setembre de 2016 al 31 de març de 2017 i tindran lloc de dilluns a dijous, de les 16h a les 20h (16 hores a la setmana).


Coorganitzat amb:

      

En col·laboració amb:

          

Consulta amb la coordinació del programa

Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.
inici > Màsters > Màster en Producció Cinematogràfica