Vés al contingut

FETCH

Ricard Pruna defensa a la UVic-UCC que la prevenció de les lesions en el futbol és clau per al bon rendiment dels esportistes

El traumatòleg del primer equip del Barça, Ricard Pruna, va reflexionar aquest dimecres al vespre a la UVic sobre la importància global de la salut dels esportistes, i especialment dels futbolistes, tant en la vessant física com en la psicològica i la nutricional. Ho va fer, en una conferència celebrada a l’Aula Magna, en el marc dels actes de celebració del 50è aniversari de la Penya Blaugrana Plana de Vic. En aquest acte, Pruna va posar de manifest la importància de la prevenció de les lesions en l’esport.

La Generalitat reconeix tots els 25 grups de recerca de la UVic-UCC i en finança 3

Els 25 grups de recerca que actualment té la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) han estat reconeguts per la Generalitat de Catalunya en l’última convocatòria SGR-Cat 2021 (Suport Grups de Recerca), que acaba de publicar la seva resolució provisional. Com en la darrera edició, la Universitat ha tornat a aconseguir el reconeixement per a la totalitat dels seus grups de recerca.

Alumnes dels centres formatius d’adults de Vic i de Manlleu aprenen matemàtiques a la UVic

El programa Escola i Universitat (EU) que impulsa la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia (FETEP) de la UVic acull durant els dies 4, 11 i 18 de maig dos  grups d’estudiants, un del Centre Formatiu d’Adults Montseny, de Vic, i l’altre del Centre Formatiu d’Adults Miquel Martí i Pol, de Manlleu, que rebran classes per part dels futurs mestres a les instal·lacions de la Universitat. 

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte