Publicat per eva.funoll 18 juliol 2016

A càrrec de Salvador Macip, doctor en Medicina, investigador i divulgador científic. Activitat sobre biomedicina dirigida a estudiants de 4t. d'ESO i de Batxillerat a partir del llibre Jugar a ser Déus, (Bromera, 2013).

  • Dia: 19.04.2017
  • Hora: de 10.30 a 12.00 h
  • Lloc: Aula Magna

El projecte Tertúlies de Literatura Científica (TLC) arriba a la desena edició aquest curs 2016-2017- Es tracta d'una proposta d'innovació docent dirigida a estudiants d'ensenyament secundari, batxillerat, cicles formatius i estudiants universitaris, amb la finalitat de promoure que els joves llegeixin llibres de divulgació científica i que a partir de lectures amenes i reflexives aprenguin ciència. El projecte està compost per dos eixos: l'àmbit de les tertúlies de literatura científica sobre llibres d'assaig que permeten aprendre ciència a l'aula amb la tutorització del professorat, i amb l'oportunitat de conèixer als científics, escriptors que han escrit l'obra; i l'àmbit del premi Llegim Ciència, de novel·la científica, que premia la lectura i redacció d'un relat i es planteja com un treball transversal entre professorat de centres de secundària de ciències i altres disciplines.

El projecte l'organitza la Facultat de Ciències i Tecnologia (UST) de la UVic-UCC i s'emmarca en la proposta d'Impuls de la Lectura del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, per potenciar la lectura com a eina d'aprenentatge en els diferents àmbits del coneixement.

Més informació i programa de les TLC

Informació i bases del Premi Llegim Ciència

Data de agenda: 
Dimecres, 19 April, 2017