Vés al contingut

Berenar d'aprofitament

En el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, la Plataforma Aprofitem els Aliments planteja fer una acció vinculada a reduir el malbaratament alimentari i celebrar la recuperació d’aliments que van a la brossa. Enguany, des de Vic, es planteja un berenar d’aprofitament amb la implicació d’entitats, persones, comerços i centres educatius de la zona sud de la ciutat. Tot i que és una acció oberta per a tota la ciutat.

Al llarg de la setmana, voluntaris de la UVic i Creu Roja anirien a petits comerços de la zona per tal de que tots els aliments vegetals o làctics que anirien a la brossa al llarg de la setmana, els guardin ja que seran la base del berenar d’aprofitament.

Els alumnes de la Casa d’Oficis de cuina i els voluntaris cuinaran i prepararan els aliments recollits i oferiran un berenar festiu a tots els assistents.

L’acció tracta de sensibilitzar entorn el malbaratament alimentari i l’aprofitament dels aliments abans d’anar a la brossa.

DATA: dijous 23 de novembre

HORA: de 17h a 19h

LLOC: Centre Cívic del Montseny

IMPLICACIÓ: Plataforma Aprofitem els Aliments, Ajuntament de Vic, Creu Roja, Càtedra d'Agroecologia i Sistemes Alimentaris de la UVic-UCC, Casa d’Oficis, AAVV del Remei, Escola d’Adults, CentreVic.

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte