Aprèn treballant amb Formació Professional Dual

El Campus Professional de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya imparteix formació professional en un entorn universitari. Es tracta d’una iniciativa única, innovadora i de qualitat que vincula l’educació superior a Catalunya amb els cicles formatius de grau superior.

Impartim formació professional en els àmbits on la pròpia Universitat disposa d’expertesa, amb el clar objectiu de servei al territori, i per cobrir necessitats de formació dels diferents sectors professionals, formant els tècnics especialitzats que el mercat requereix. L’alumne del Campus Professional UVic-UCC aprèn treballant, per via de la formació dual, proporcionant a l’alumne una formació global adaptada a la realitat laboral.

L’alumne, estudia en un entorn d’educació superior, gaudeix d’instal·lacions universitàries, i de docents que provenen tant del món universitari com del món professional incrementant el valor i qualitat de la formació que rep.

El Campus Professional col·labora amb l’entorn per millorar l’oferta i la qualitat de formació. El Campus ofereix un cicle de grau superior per a la formació en l’àmbit agroalimentari, impartit a Olot, a Vic es fan dos cicles vinculats a l’àmbit de la tecnología i la comunicació i a Manresa on s’imparteix un cicle de formació sanitària dental.

 

 

 

Contacte

Tel. 93 881 55 31
campusprofessional@uvic.cat