La borsa de treball de la UVic té com a principal objectiu posar en contacte les necessitats de les empreses que busquen nou talent i ofereixen llocs de treball i les de l'estudiant que es vol incorporar al món laboral o l'antic estudiant que vol reorientar la seva carrera professional.

Empreses

Si ets una empresa, un cop registrats, podreu penjar el perfil de l'oferta de treball. L'oferta serà accessible per a tots els estudiants de la UVic i per a aquells antics estudiants associats a UVic Alumni. És important que, un cop coberta la plaça, doneu l'oferta de baixa a la borsa de treball per tal que els estudiants ja no s'hi puguin presentar. A banda d'aquesta opció, com a empresa, també pots posar-te en contacte amb el Servei de Carreres Professionals per tal d’enviar un correu directe a aquells perfils d'estudiants que siguin del teu interès.

 

Normativa de la borsa de treball de la UVic-UCC

  • L’empresa que ofereix el lloc de treball ha de ser la mateixa que publica l’oferta. No s’admeten ofertes d’empreses de selecció, si no és que l’oferta sigui per a treballar a la mateixa empresa.
  • Les ofertes publicades a la borsa, han de ser ofertes de treball amb contracte laboral.
  • Les ofertes de pràctiques per a estudiants no es publicaran a la borsa de treball. En cas de voler acollir un estudiant en pràctiques, l’empresa s’ha de dirigir directament al servei de carreres professionals de la UVic: carreres.professionals@uvic.cat
  • Les ofertes de treball han de ser qualificades i relacionades amb les titulacions UVic.
  • En el moment de publicar l’oferta, s’ha d’especificar clarament el tipus de contracte que s’ofereix.
  • Les ofertes han de ser remunerades i en cap cas la remuneració pot ser només en espècies.
  • No es publicaran ofertes que vinguin d’empreses amb funcionament piramidal.

 

Publica una oferta de treball a la borsa de la UVic-UCC