Eumo disseny i comunicació

Experta en solucions de comunicació, Eumo disseny i comunicació ofereix serveis globals de comunicació per a empreses i institucions. Vinculada a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i amb més de vint anys de col·laboració amb els mons de l'empresa i de la cultura, ha desenvolupat un llenguatge propi i un estil versàtil que li han permès de col·laborar amb entitats de tots els sectors. Amb seus a Vic i a Barcelona, Eumo_dc compta amb una llarga experiència en disseny editorial, identitat corporativa, packaging, realització d'estands i interiorisme, i progressivament ha ampliat els seus serveis a la realització de webs, a l'àmbit multimèdia i a la senyalètica per oferir solucions completes de comunicació.

Director: Jordi Cano

Eumo Editorial

Eumo Editorial, la casa editora de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, és fruit del convenciment que universitat i edició formen un binomi indissociable al servei del coneixement, la cultura i la recerca, amb arrels al territori. Avui Eumo Editorial té ja més de 1.250 títols, agrupats en una trentena de col·leccions, que conformen tres eixos: el de manual universitari, assaig i poesia, d'una banda; el de llibre escolar, de l'altra; i el de monografies d'interès local, comarcal o corporatiu.

Eumo Editorial ofereix a empreses i institucions la possibilitat d'editar-los i publicar-los llibres i catàlegs corporatius, amb temes monogràfics (història, biografia, economia, etc.), des d'una perspectiva actual, innovadora i rigorosa. En aquest sentit, ofereix la possibilitat de crear, produir i editar idees o projectes, o bé de revisar, produir i editar idees o projectes ja definits.

Directora: Montse Ayats

 

Creacció

 

És l’agència d’emprenedoria, innovació i coneixement gestionada per la UVic-UCC, els ajuntaments de Vic i de Manlleu i el Consell Comarcal d’Osona. Compta amb la col·laboració de la delegació d'Osona de la Cambra de Comerç i del Consell Empresarial d'Osona. Acull un viver d'empreses i espais de coworking, la Unitat d’Emprenedoria, l’Institut Català de l’Economia Verda, el Servei de Carreres Professionals, l’Escola de Doctorat i l’Oficina Tècnica de Recerca i Transferència de Coneixement.
Creacció dóna suport al teixit socioeconòmic de la Catalunya interior en l’àmbit del coneixement, la investigació i la innovació. Ajuda a consolidar les empreses existents i a promoure’n de noves fomentant l’activitat emprenedora de forma transversal per tal que siguin competitives, sostenibles i orientades a l’economia verda.

Directora: Núria Maciài

La UVic-UCC en xifres