Màster en Atenció Integral i Centrada en la Persona en Àmbits d'Envelliment i Discapacitat

tabs

Presentació

L'objectiu del Màster en Atenció Integral i Centrada en la Persona (AICP) en Àmbits d'Envelliment i Discapacitat és formar professionals capacitats per dissenyar, dirigir, intervenir, gestionar o fer recerca en programes o recursos dirigits a persones amb discapacitat, en situació de dependència i/o de cronicitat basats en l'AICP.

Aquest programa s'adreça a llicenciats, graduats o diplomats universitaris interessats en el model AICP en l'àmbit dels serveis socials, la salut o els serveis sociosanitaris que treballen en envelliment, discapacitat o cures de llarga durada. Amb la titulació adquirida es podran desenvolupar projectes innovadors en jaciments d'ocupació emergents: planificació i gestió basades en el model AICP, nous dissenys ambientals i arquitectònics, intervencions en atenció centrada en la persona en centres i serveis, coordinació sociosanitària, gestió de casos, counselling, avaluació de la qualitat de vida, TIC, acreditació de serveis, recerca, formació, etc.

L'exigència d'actuar des d'enfocaments basats en la integralitat o integració de serveis, així com centrats en les persones i en la preservació dels seus drets, dignitat i qualitat de vida, està consolidada en els països més avançats en polítiques socials , i així es recomana pels organismes internacionals. Aquest Màster respon a aquests requeriments per poder transformar els models basats en serveis de caràcter assistencialista. Per a això, cal comptar amb professionals experts en el Model AICP que puguin desenvolupar els corresponents processos de canvi.

Aquesta activitat formativa ha obtingut el Segell d'Excel·lència Docent de la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia (SEGG).

A més, aquest màster ha rebut el reconeixement de formació d’interès en serveis socials concedit pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies:

 


Modalitat d'impartició:

El màster es pot desenvolupar en dues modalitats diferents:

  • Edició semipresencial. Contempla tres estades residencials a Vic, Barcelona i Donostia-San Sebastián, i la resta del programa es realitza a distància. Consultar calendari residencial a l'apartat "calendari i horaris".
  • Edició online. El programa es realitza íntegrament online.

Orientació:

Professionalitzador.


Adreçat a:

Titulats universitaris que treballen o tenen interès a treballar en aquests àmbits i que provenen de les branques de coneixement de Ciències de la Salut o de les Ciències Socials. 


Sortides professionals:

Professionals de la intervenció en serveis socials, sociosanitaris o de salut. Gestió de Serveis. Gabinets Tècnics de Planificació. Recerca i avaluació. Tècnics d'Administracions i Serveis Públics. Proveïdors de serveis privats. Gestió de casos. Programes comunitaris participatius. Tècnics en TIC i tecnologies per a la salut. Arquitectes. Consultoria.


Preu de matrícula:

  • Edició semipresencial: 3.900€
    El preu de matrícula inclou els dinars de treball de les tres estades residencials a Vic, Barcelona i San Sebastián.

  • Edició online: 3.400€

Títol:

Un cop finalitzat i superat el programa formatiu, estaràs en disposició de sol·licitar a tràmit el títol corresponent. L’expedició d’aquest títol  té unes taxes associades.

Les taxes vigents per al curs 2016/2017 són les següents:

  • Títol de màster i postgrau propi: 190€.
  • Certificat d’especialització universitària sense cost. Si has cursat el màster o postgrau propi sense disposar de la titulació universitària d’accés requerida, tindràs dret a aquest certificat. El duplicat tindrà un cost de 10€.
  • Duplicat del títol de màster i postgrau propi: 190€.

Lloc:

El programa es desenvoluparà en format semipresencial, amb tres trobades presencials a Vic, Barcelona i Donostia-San Sebastián


Calendari i horaris:

Edició semipresencial:
El període lectiu del màster s'estendrà del 24 de novembre de 2016 al 15 de juliol de 2017. El període comprès entre els mesos de juliol i setembre de 2017 es destinarà a l'elaboració i presentació del projecte final. 

Es realitzaran tres estades residencials a:

Les sessions presencials tindran lloc els dijous, de 10h a 14h i de 15:30h a 20:30h, divendres, de 9:00h a 14:00h i de 15:30h a 19:30h, i dissabte de 9h a 14h.

Edició online:
El període lectiu del màster s'estendrà del 24 de novembre de 2016 al 15 de juliol de 2017. El període comprès entre els mesos de juliol i setembre de 2017 es destinarà a l'elaboració i presentació del projecte final. 


Màster coorganizat amb:

Amb la col·laboració de:

 

Màster reconegut:

               

Consulta amb la coordinació del programa

Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.
inici > Màsters > Màster en Atenció Integral i Centrada en la Persona en Àmbits d'Envelliment i Discapacitat