Dissenyades especialment pels estudiants interessats en el món del màrqueting i la comunicació.

Els estudiants participen en un test de producte real, vinculat a una de les empreses de la zona de productes de gran consum en l’àmbit de l’alimentació i beguda, adequats a cada edat i interès. Els alumnes viuen l’experiència de valorar la idoneïtat de diverses alternatives en quant al disseny del producte, les seves característiques i la seva promoció.
Les jornades tenen una durada aproximada de 2 hores i consisteixen en:

  • participar en un estudi de mercat basat en un cas real.
  • adquirir un coneixement que els orienta a l’hora d’escollir la seva carrera universitària i que els permet una millor comprensió del pla d’estudis i de les sortides professionals.
  • conèixer les instal·lacions docents i serveis de la Universitat.


Aquestes jornades es duran a terme a partir del mes de febrer, a la mateixa Universitat de Vic, a l’Espai UVic a Barcelona i/o a l'empresa de formatges artesans Betara (Sant Boi de Lluçanès).

Si són del vostre interès, us agrairíem que ens indiquéssiu (938816177) el dia que us vagi més bé així, com el nombre aproximat d’estudiants per tal de poder organitzar les sessions. Us recordem que és una activitat amb places limitades.

 

Jornades Viu el Màrqueting UVic

Dates (pendents de confirmar)
  • Dimecres 15 de febrer del 2017
  • Divendres 21 d'abril del 2017
  • Dimecres 3 de maig del 2017
Horari
Tarda
Places
60

Per tal de facilitar l’assistència a les jornades a Vic, des de la Facultat es facilita l’autocar per portar els estudiants a la Universitat i tornar-los al centre.

 

Jornades Viu el Màrqueting a l’Espai UVic (Barcelona)

Dates
  • Dijous 16 de febrer del 2017
  • Dijous 20 d'abril del 2017
  • Dijous 4 de maig del 2017
Horari
Tarda
Places
20

 

Jornades Viu el Màrqueting a Betara (novetat)

Per donar a conèixer la ramaderia ecològica i la producció de formatges artesans, Betara organitza visites guiades per a grups escolars a les seves instal·lacions, combinades amb una sessió de tast de producte en coordinació amb la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC.

Les visites es realitzen en dos espais: l’obrador de Perafita i la Granja Escola. Situada al terme municipal de Sant Boi de Lluçanès.

Dates

A concretar amb el centre

Preu

La visita té un cost de 9.95 €/alumne a pagar a Betara.

Places
50

Per tal de facilitar l’assistència a les jornades a Betara, des de la Facultat es facilita l’autocar per portar els estudiants i tornar-los al centre.