Skip to main content

Per què estudiar a la UVic?

13 raons per estudiar a la UVic

  1. Estudiaràs en una universitat de qualitat: la UVic és una de les universitats més joves de Catalunya i està situada com la 3a millor universitat jove catalana, 4a millor universitat catalana i 7a millor universitat de l'Estat segons THE World University Ranking!
  2. Et tractarem de tu a tu: ens agrada conèixer-te amb el teu nom i cognoms, saber quins interessos tens, quins són els teus punts forts i quins pots millorar. Volem ajudar-te a arribar allà on vulguis! 
  3. A la UVic, 9 de cada 10 titulats troba feina ràpidament! T'ajudarem a trobar la teva primera feina, a adaptar-te a l'entorn professional i aconseguir tot el que et proposis a través d'UAlumni,
  4. Aprendràs d'una manera innovadora: fugim de la clàssica “classe magistral”. A l'aula, participaràs en les explicacions del professorat, seràs protagonista de les sessions i aprendràs analitzant casos reals que han passat al món professional! 
  5. Faràs moltíssima pràctica: a la universitat, no tot és teoria, i la pràctica és sempre essencial. Per això, comptaràs amb laboratoris especialitzats i adaptats al grau que estudies per fer pràctica molt sovint! A més, hauràs de fer pràctiques obligatòries en empreses o institucions externes. Sortiràs de la UVic amb experiència professional!
  6. A la UVic, 1 de cada 3 estudiants té beca: podràs demanar ajuts econòmics com el del Ministeri d'Educació, beques pròpies de la UVic i moltes altres.
  7. Et mouràs pel món: vols fer un període d'estudi o pràctiques a l'estranger? A la UVic, t'ajudem a volar allà on vulguis: tenim convenis internacionals amb moltíssims països. Els límits els poses tu!
  8. Treballaràs en grups petits: ens considerem una universitat mitjana, així que a les aules sempre treballaràs en grups reduïts. Això et permet aprendre al teu ritme i practicar tant com ho necessitis.  
  9. Ens importa la sostenibilitat i la cooperació: ens prenem molt seriosament la sostenibilitat de la Universitat i col·laborem amb iniciatives socials i cooperatives. 
  10. T'enamoraràs de Vic: la nostra ciutat és accessible, segura i plena d'activitats i serveis! Ja veuràs que després d'uns anys a Vic, no l'oblidaràs mai! 
  11. Creixeràs com a persona: que obtinguis un títol universitari no és el nostre únic objectiu. Volem que et formis com a persona i que aprenguis a ser un/a professional amb ètica i esperit crític. A més, l'època universitària està plena d'experiències per recordar sempre.
  12. Pensem en tu abans que entris a la universitat: et preparem pels exàmens PAP, organitzem els Premis Recerca als millors treballs de recerca de batxillerat... Volem ajudar-te a arribar on vulguis i premiar el teu talent! 
  13. T'expliquem el dia a dia a les xarxes socials: segueix-nos i veuràs el dia a dia dels estudiants, activitats, challenges, sortejos i molt més! 

Sabies que la UVic...

5.018

Estudiants de títols oficials*

1 de cada 3

Estudiants té beques

4a

Millor universitat catalana (THE WUR 2023)

7a

Millor universitat de l'estat (THE WUR 2023)

3a

Millor universitat jove catalana (THE WUR 2022)

131a

Millor universitat jove mundial (THE WUR 2022)

1a

Universitat de l’estat espanyol en assignar beques d’Erasmus pràctiques

5a

Universitat més transparent entre els centres privats

4a

Universitat catalana més respectuosa amb el medi ambient

 

Instal·lacions de nivell professional 

Passeja’t de forma online per la UVic amb aquest tour virtual i entendràs la importància que tenen les instal·lacions per a nosaltres! Són un puntal del teu aprenentatge i sempre treballem per tenir equipament d’última generació i espais adaptats a tot el que necessitis! 

De totes maneres, et recomanem que ens visitis quan vulguis. Demana una visita personalitzada! 

Tour Virtual - UVic

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte