Vés al contingut

El primer BIP Erasmus+ coordinat per la FEC connecta estudiants internacionals amb la indústria vinícola catalana

Participants en el BIP  Erasmus+ de la FEC

El primer BIP Erasmus+ coordinat per la FEC connecta estudiants internacionals amb la indústria vinícola catalana

Entre el 10 i el 14 de febrer va tenir lloc el primer BIP (Blended Intensive Program) amb estudiants de la UVic-UCC, la Hogeschool Rotterdam (Països Baixos) i la Universidade do Porto (Portugal), coordinat per la Unitat d'Internacional de la Facultat d'Empresa i Comunicació (FEC), juntament amb el professor Albert Armisen. Es tracta d’un nou format de mobilitat de curta durada que combina classes online amb un període de mobilitat física d’una setmana, durant la qual els estudiants de diferents universitats aprenen conjuntament sobre un tema en concret.

En aquesta ocasió, hi han participat vint-i-set alumnes de les tres universitats (deu de Porto, tretze de Rotterdam i quatre de la UVic-UCC), que van combinar les classes teòriques al voltant de l’emprenedoria vinícola a les instal·lacions de la UVic-UCC i a la Wine Business School de Vilafranca del Penedès amb les visites als cellers Sabaté i Coca-Castellroig (DO Penedès), Codorniu (DO Cava), Perelada (DO Empordà), Parés Baltà (DO Penedès), Alta Alella (DO Alella) i el Celler Hospital Sitges. El programa, titulat Entrepreneurs and Business: The Wine Industry Case in Catalonia, s’emmarca en l’assignatura d’Entrepreneurship del grau en Administració i Direcció d'Empreses.

L’alumnat participant va valorar molt positivament el dinamisme de les activitats proposades, que els van permetre conèixer la indústria del vi en primera persona, a més de conviure durant una setmana amb altres joves d’arreu del món en una experiència internacional sense sortir de casa.

El programa BIP, finançat per Erasmus+, és una de les accions d’internacionalització inclusiva de la UVic-UCC, ja que atesa la seva durada i al seu cost reduït, permet apropar experiències internacionals a un nombre més elevat d’estudiants de la UVic-UCC.

Share in social networks:

Notícies

Josep Eladi Baños, president de la Xarxa Vives

La Xarxa Vives reivindica la llengua catalana com a valor estratègic en la formació de professionals qualificats

El Consell General de la Xarxa Vives d’Universitats, format pels 22 rectors i rectores membres, s’ha reunit avui a l’Abadia de Montserrat en un acte emblemàtic que coincideix amb la commemoració del mil·lenari del monestir. En aquest marc, la institució ha fet pública la Declaració...

II Olimpíades Catalanes del Grau de Nutrició Humana i Dietètica  a la FCSB

La UVic-UCC acull les II Olimpíades Catalanes del Grau en Nutrició Humana i Dietètica amb motiu del 25è aniversari del grau

Aquest divendres la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar ha acollit les II Olimpíades Catalanes del Grau en Nutrició Humana i Dietètica, una competició acadèmica que ha reunit  estudiants de tercer i quart curs de les cinc universitats catalanes que imparteixen aquest...

Sessió de la Doctoral Training Week 2025

La UVic-UCC és la universitat catalana amb un major nombre de doctorats industrials concedits en proporció al nombre total de doctorands

La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) és la universitat catalana que té un major nombre de doctorats industrials concedits respecte al seu total d’estudiants de doctorat, segons dades oficials del curs 2023-2024. El curs passat, es van atorgar a la UVic-UCC...

Lluc Mir, del grau en Nutrició Humana i Dietètica de la UVic-UCC. Imatge de la federació catalana de tennis

Lluc Mir, estudiant del grau de Nutrició de la UVic-UCC, guanya el Campionat Català Universitari de Tennis 2025

L’estudiant Lluc Mir del grau en Nutrició Humana i Dietètica de la UVic-UCC es va imposar en el Campionat Català Universitari de Tennis 2025 davant de Gerard Oltra, estudiant de la Universitat de Barcelona, amb un resultat final de 6–2 i 6–2, disputat entre les...

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte