Xerrada a càrrec d'Elisa Mora, doctora en biologia per la Universitat de Barcelona i una apassionada de comunicació i divulgació científica. Ha realitzat formacions en seguretat alimentària i campanyes de divulgació sobre salut a Celíacs de Catalunya. Junt a Núria Pablos acaba de publicar, amb l'editorial Zenith, el llibre "Sin gluten y sin riesgos". Així que de la mà de l'Elisa Mora, celíaca i experta en el món “sense gluten”, desvetllarem els mites i les veritats sobre la proteïna més coneguda de tots els temps, el gluten. |
|
Responsable |
Pilar López, coordinadora del programa d'activitats UDivulga. Ciència i Societat, i Roser Silva, de l'Oficina de Gestió Cultural. |
Lloc |
Sala Modernista del Casino de Vic. |
Data |
Divendres 15 de novembre de 2019. |
Horari |
De 20:00 a 21:00 h. |
Destinataris |
Oberta a tots els públics. |
Objectius |
Aclarir els mites i les veritats sobre el consum o no consum de gluten. |
Places/sessió |
Fins a cobrir aforament sala (80 persones). |
Idioma d'impartició |
Català |
Observacions |
Activitat coorganitzada conjuntament amb l'Oficina de Gestió Cultural dins els programa d'activitats de l'Ateneu de Vic, i amb l'Editorial Zenith. |