Vés al contingut

Sin gluten y sin riesgos

Xerrada a càrrec d'Elisa Mora, doctora en biologia per la Universitat de Barcelona i una apassionada de comunicació i divulgació científica. Ha realitzat formacions en seguretat alimentària i campanyes de divulgació sobre salut a Celíacs de Catalunya. Junt a Núria Pablos acaba de publicar, amb l'editorial Zenith, el llibre "Sin gluten y sin riesgos".

Així que de la mà de l'Elisa Mora, celíaca i experta en el món “sense gluten”, desvetllarem els mites i les veritats sobre la proteïna més coneguda de tots els temps, el gluten.

Responsable

Pilar López, coordinadora del programa d'activitats UDivulga. Ciència i Societat, i Roser Silva, de l'Oficina de Gestió Cultural.

Lloc

Sala Modernista del Casino de Vic.

Data

Divendres 15 de novembre de 2019.

Horari

De 20:00 a 21:00 h.

Destinataris

Oberta a tots els públics.

Objectius

Aclarir els mites i les veritats sobre el consum o no consum de gluten.

Places/sessió

Fins a cobrir aforament sala (80 persones).

Idioma d'impartició

Català

Observacions

Activitat coorganitzada conjuntament amb l'Oficina de Gestió Cultural dins els programa d'activitats de l'Ateneu de Vic, i amb l'Editorial Zenith.

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte