Skip to main content

Aliments. Els elements de la taula periòdica en el teu menú

En aquest taller els participants podran prendre consciència dels elements químics presents en diferents aliments i dissenyaran un menú que inclogui un nombre elevat d'aquests elements de la taula periòdica. En acabar, tastaran aquells plats que s'hagin preparat.

Responsable

Àngels Leiva, professora de la Facultat de Ciències i Tecnologia i investigadora del Grup de Recerca Ecologia Aquàtica (GEA) de la UVic-UCC.

Lloc

Laboratori del pa. Facultat de Ciències i Tecnologia, Campus Torre dels Frares de la UVic-UCC.

Dates i horaris

Pendent

Durada

1 hora i mitja.

Destinataris

Estudiants de secundària.

Objectius

  • Prendre consciència dels elements químics de la Taula Periòdica que consumim en un àpat.
  • Commemorar l'Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements.

Places/sessió

Màxim 18 alumnes per taller.

Idioma d'impartició

Català.

 

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte