Taller pràctic que dóna a conèixer la importància dels hidrats de carboni complexos en l’alimentació equilibrada tot descobrint la digestió del midó, que determina de forma qualitativa una activitat enzimàtica present a la saliva, l’a-amilasa. Aquest taller complementa els coneixements adquirits en les assignatures de biologia i química en relació als glúcids i els enzims. |
|
Què s'hi aprèn? | Conèixer els nutrients i el processos digestius i les bases de l’alimentació equilibrada. |
Assignatures vinculades | Biologia, química, bioquímica. |
A qui va dirigit | Alumnes de 1r i 2n de Batxillerat i alumnes de CFGS de Dietètica, Documentació Sanitària i Laboratori de Diagnòstic Clínic, Hosteleria, Indústria alimentaria. |
Places | 6-8 |
Durada | 1.5h |
Lloc | Laboratori de Biologia (UST), Campus Torre dels Frares |
Horari | A concretar amb el centre. |
Requisits | Els alumnes han de portar bata. |
Coordinació | Estudis de Nutrició Humana i Dietètica. |
Responsable | Núria Obradors. |