Skip to main content

Com digerim el pa

Programa de secundària

Taller pràctic que dóna a conèixer la importància dels hidrats de carboni complexos en l’alimentació equilibrada tot descobrint la digestió del midó, que determina de forma qualitativa una activitat enzimàtica present a la saliva, l’a-amilasa. Aquest taller complementa els coneixements adquirits en les assignatures de biologia i química en relació als glúcids i els enzims.

Què s'hi aprèn? Conèixer els nutrients i el processos digestius i les bases de l’alimentació equilibrada.
Assignatures vinculades Biologia, química, bioquímica.
A qui va dirigit Alumnes de 1r i 2n de Batxillerat i alumnes de CFGS de Dietètica, Documentació Sanitària i Laboratori de Diagnòstic Clínic, Hosteleria, Indústria alimentaria.
Places 6-8
Durada 1.5h
Lloc Laboratori de Biologia (UST), Campus Torre dels Frares
Horari A concretar amb el centre.
Requisits Els alumnes han de portar bata.
Coordinació Estudis de Nutrició Humana i Dietètica.
Responsable Núria Obradors.

 

<< Tornar al llistat de tallers

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte