UGranollers

 

 

 

La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, de naturalesa pública i de gestió privada, desplega la seva activitat en els àmbits de la docència, la recerca i la transferència del coneixement en els camps que li són propis. Se centra en l’atenció als estudiants i la seva formació global per tal que incorporin els valors de la creativitat individual, el rigor professional i el compromís social.
La UVic-UCC és el motor d’una gran força emergent: la força de l’educació, del coneixement i de la recerca. Sense perdre les arrels que en defineixen la personalitat, desplega tot el potencial per ser una universitat global, fortament internacionalitzada i capaç d’atreure talent internacional al centre de Catalunya.

UGranollers és la seu universitària de la UVic-UCC a la capital del Vallès Oriental, amb col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat.
En aquesta nova seu, ubicada a les instal·lacions de Roca Umbert, s’impartieix el Cicle Formatiu de Grau Superior en Màrqueting i Publicitat, que s’afegeix als quatre cicles que ja ofereix el Campus Professional de la UVic-UCC a Vic, Olot i Manresa. Com els altres cicles, aquest també s’imparteix en format dual. El Campus Professional de la UVic-UCC ofereix, des de l’any 2014, formació professional en un entorn universitari, una aposta innovadora i de qualitat.

 

Contacte

Roca Umbert

Carrer Enric Prat de la Riba, 77

08401 Granollers

Tel. 930 185 280
ugranollers@uvic.cat