Campus Professional

El Campus Professional ofereix a les empreses treballar conjuntament per adaptar l’aprenentatge a les necessitats dels diversos sectors i preparar els joves mitjançant la formació professional dual. Actualment el formen el Centre Teknós, en l’àmbit de la tecnologia, l’empresa i la comunicació, i la Fundació Kreas, en l’àmbit de la indústria càrnia i agroalimentària.

 

Borsa de treball i pràctiques

El Servei de Carreres Professionals treballa per la inserció laboral d’estudiants i titulats universitaris a partir d'un alt nivell de relació entre l'àmbit laboral i la Universitat. Això permet oferir expertesa i talent a la mida de les necessitats de l'empresa o institució.

 

Formació contínua i idiomes

La Formació contínua inclou l'oferta formativa de Màsters, postgraus, cursos d’especialització, activitats d’extensió i in company per formar els professionals qualificats que requereix l’àmbit laboral. L’Escola d’Idiomes ofereix tant programes oberts com dissenyats a mida.

 

Recerca i transferència de coneixement

Coneixement científic i assessorament estratègic per dur a terme projectes conjunts de recerca, desenvolupament i innovació tecnològica. Accés a finançament nacional i internacional per a R+D+I. Equipaments científics i suport tècnic al servei d’empreses i entitats.

 

Programa d'emprenedoria

Tallers d’emprenedoria per a escoles, instituts i entitats interessades a acostar la realitat emprenedora als estudiants. Creació de sinergies amb empreses consolidades a través dels projectes d’emprenedors.

 

Serveis lingüístics

Els Serveis lingüístics ofereixen formació a mida en llengua catalana i serveis de correcció, traducció i interpretació per a persones, empreses i institucions.

 

Eumo disseny i comunicació (Eumo_DC)

Eumo_dc és una agència creativa experta en el disseny de solucions de comunicació global amb més de 30 anys d’experiència. Ofereix serveis integrals de comunicació estratègica i coaching a empreses en àmbits com el disseny web, la identitat corporativa, l’arquitectura efímera o la realització d’audiovisuals corporatius.

 

Eumo Editorial

L’editorial de la UVic-UCC, especialitzada en llibre de no ficció en català, ofereix solucions sobre continguts i formats per a llibres d’empresa, d’institucions, d’organitzacions, etc.

 

Creacció, agència d'emprenedoria, innovació i coneixement

La UVic-UCC forma part de Creacció, que fa assessorament especialitzat a les empreses per àmbits, gestió d’equips humans i selecció de personal per competències. També ofereix despatxos en lloguer i espais de coworking.