gentgran1

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de Centelles és una associació amb personalitat jurídica pròpia, en règim d'autonomia, adscrita a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i adherida a AFOPA. Va començar les activitats el 18 d'abril del 2009. Compta actualment amb més de 250 membres.

Els seus objectius són:

  • Transmetre estímuls per mantenir actius els seus socis físicament i psíquicament.
  • Ajudar-los a comprendre millor la realitat actual.
  • Transmetre competències per atendre necessitats de salut, lleure i vida quotidiana.

Per desenvolupar-los es porten a terme las següents activitats:

  • Conferències quinzenals sobre temes d'interès comú i nivell acadèmic impartides per professorat universitari i per professionals i personalitats de prestigi reconegut. Les conferències s'imparteixen cada 15 dies, els dimarts a les 6 de la tarda, al Casal Francesc Macià, carrer Anselm Clavé, 5, de Centelles.
  • Visites culturals relacionades amb temes tractats a les conferències per completar els coneixements impartits.
  • Seminaris de 2 o 3 classes per tractar temes que requereixen mes amplitud d'horari.

L'evolució del nombre d'alumnes ha estat molt positiva des de el seu inici:

  • Curs 2009-2010: 126
  • Curs 2010-2011: 153
  • Curs 2011-2012: 175

Estatuts de l'associació

Ser de l’Aula de la Gent Gran et fa universitari

 
Ser alumne de l'Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Centelles, significa entrar a formar part del col•lectiu de la comunitat universitària de la UVic i ser considerat un estudiant de ple dret de la Universitat. 
Si disposes del carnet de l'Aula de la Gent Gran, també rebràs el carnet Fem UVic, a través del qual et podràs identificar com a membre de la comunitat universitària i tenir descompte per a l'obtenció del carnet de la Biblioteca Ricard Torrents (per accés i préstec de llibres i altra documentació).
 
El carnet Fem UVic també et permet obtenir descomptes i avantatges comercials a Vic i a la comarca d’Osona. Consulta'ls a través de la plataforma U-Vals (uvalsuvic.cat). Només cal mostrar el carnet a l’establiment a l’hora de fer la compra.
 
A nivell acadèmic la Universitat t'ofereix el Campus Sènior, un catàleg d’assignatures de diversos graus a les quals et pots matricular amb un descompte exclusiu. Catàleg d'assignatures del curs 2016/2017
 
 
 
Aula d'Extensió Universitària Gent Gran de Centelles

Carrer Nou, 11
08540 Centelles

Telèfon: 938 813 594
Correu electrònicaulacentelles

Horari
Dimarts de 5 a 6 de la tarda al Casal Francesc Macià

Logo AFOPA

Logo de l'aula