Vés al contingut

Llegim més amb els adolescents

Llegim més 2020

Llegim més amb els adolescents

La 2a edició del projecte “Llegim més” s’ha dedicat als adolescents, concretament als alumnes de 1r i 2n d’ESO. En aquesta edat de descoberta i d’obertura al món, els llibres i la lectura són importants i cal que hi siguin presents. De la UVic-UCC hi han participat la Biblioteca i Eumo editorial.

Es va celebrar del 24 al 29 de febrer a Vic, i d’entre les activitats del programa destaquen una gimcana adreçada als adolescents i una xerrada dirigida als professors de Secundària i als pares i mares.

La gimcana Llegim més: Operació Rescat, la van organitzar les entitats integrades en el col·lectiu Llegim més, la va dissenyar la Teresa Saborit, de La Llibreta Vermella, i va comptar amb la complicitat dels instituts de la ciutat. L’objectiu de la gimcana va ser promoure la visita física a les llibreries de Vic i a la resta d’entitats vinculades al món del llibre. Del 21 al 29 de febrer els participants van visitar diversos punts de la ciutat per poder desxifrar un missatge codificat que els va permetre accedir a un gran misteri final. Hi va haver premis per als tres equips que van resoldre els enigmes més ràpidament i també es va fer un sorteig entre tots els equips que la van finalitzar correctament.

A més, el dia 27 de febrer a les 7 de la tarda va tenir lloc la xerrada “Lectura i adolescents, un contrasentit?” a càrrec de Joan Portell, especialista en literatura infantil i juvenil, i autors de diversos llibres sobre el tema. La xerrada anava adreçada tant a les famílies com al professorat.

Notícia a l'Apunt

Llegim més a la Biblioteca Joan Triadú de Vic

Material gràfic Llegimmés2020

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte