Vés al contingut

Des de la graderia

Lectures en conversa

Des de la graderia : el llibre per als que tenen nens i nenes que fan esport / J. Arumí, A. Juncà i G. Pla

16 de juny de 2021 a les 14h
Sessió en format híbrid

Inscripcions: biblioteca@uvic.cat

La propera sessió de Lectures en conversa comentarem el llibre Des de la graderia escrit per Joan Arumí, Albert Juncà i Gil Pla. Companys i professors del departament de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la UVic-UCC, reflexionen en aquest llibre al voltant del paper que juguen en l'esport formatiu o de base tant els pares com els clubs i els entrenadors.

Fent èmfasi en la vessant pedagògica i sociològica del procés d'aprenentatge esportiu, els tres autors ens mostren com és d'important que els infants vegin la pràctica esportiva com un espai d'esbarjo i felicitat on se senten acompanyats, recolzats i reconeguts pel seu voltant més proper.

L'activitat tindrà lloc el 16 de juny, a les 14 hores, en format híbrid. És a dir, es podrà seguir a distància connectant-nos a un enllaç de Zoom o bé presencial a l’Aula C005 de l’edifici C

Bibliografia de Joan Arumí Prat a la Biblioteca de la UVIC-UCC

Joan Arumí Prat a U-Recerca

Bibliografia d'Albert Juncà Pujol a la Biblioteca de la UVIC-UCC

Albert Juncà Pujol a U-Recerca

Bibliografia de Gil Pla Campàs a la Biblioteca de la UVIC-UCC

Gil Pla Campàs a U-Recerca

Notícia a l'Apunt

«El joc és intens i res no la distreu. La jugadora està atenta a trajectòries, a distàncies, a moviments… De tant en tant sent alguna indicació de l’entrenador, assenteix amb el cap i torna a fer allò que més li agrada: jugar. De sobte, en un moment de pausa, aixeca el cap, busca entre les graderies i veu els seus pares.»

Joan Arumí, Albert Juncà i Gil Pla

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte