Vés al contingut

Congrés de Nutrició Humana i Dietètica. Emprenedoria i noves tendències en l'alimentació saludable i sostenible

Congrés de Nutrició Humana i Dietètica 
Emprenedoria i noves tendències en l'alimentació saludable i sostenible

15 de febrer de 2023, de 9 h a 14 h

 

La UVic organitza el 1r congrés vinculat a l'àmbit de la nutrició i la dietètica anomenat "Emprenedoria i noves tendències en l'alimentació saludable i sostenible" i dirigit exclusivament a l'alumnat de darrer curs dels CFGS en Dietètica, Direcció de Cuina o en Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària. Un congrés que parteix de la voluntat de generar un punt de trobada entre professionals i estudiants.

Aquest congrés és gratuït i al final de l'acte cada estudiant rebrà un certificat d'assistència

PROGRAMA DE LA JORNADA

09.00 - 09.30 h: Acreditacions i lliurament de la documentació  

09.30 - 10.00 h: Benvinguda a càrrec de Míriam Torres, degana de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, i de la Anna Vila, dietista-nutricionista I coordinadora del Grau en Nutrició Humana i Dietètica

10.00 - 11.00 h: Xerrada "Com emprendre en l'alimentació esportiva", amb l'Anna Vila i en Toni Solà (nutricionista clínic)

11.00 - 11.30 h: Pausa cafè

11.30 - 13.30 h: Participació en tallers relacionats en l'àmbit. (Cal apuntar-se prèviament a 1 dels 4 tallers que s’ofereixen simultàniament. Cada taller està pensat per un nombre de participants reduït per garantir una dinàmica participativa). 

  • Nutrició i Esport
  • Mites alimentaris
  • Menys carn, més salut, millor pel planeta?
  • Fem gominoles saludables

13.30 - 14.00 h: Cloenda i lliurament dels certificats de participació. 

Per realitzar la inscripció, heu d'enviar un correu a secundaria@uvic.cat indicant el nom del centre formatiu, el nombre d'estudiants participants i quin CFGS estan cursant. Nosaltres ens posarem en contacte per procedir a fer-vos la inscripció al taller. 

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte