Vés al contingut

Programa: "Estratègies pràctiques per a un bon maneig del dolor"

Activitat divulgativa sobre estratègies de maneig del dolor per a persones cuidadores. L'activitat és organitzada per membres del Grup de Recerca Methodology Methods, Models and Outcomes of Health and Social Sciences (M₃O) de la UVic-UCC. La jornada està dividida en dues parts: una més teòrica on es parlarà de com funciona el dolor, com evitar-lo i l'estigma en relació a l'envelliment, i una part més pràctica on s'explicaran estratègies de com millorar el dolor crònic, com podem fer un bon ús de la medicació, com millorar la qualitat de la son i l'alimentació, i per últim, una petita activitat de moviment i activitat física. 

  • 11.07.24
  • 09.00 h - 12.30 h 
  • Residència El Nadal Carrer de la Laura, 83. 08500 Vic, Barcelona

El nombre de places és de 25 persones. Cal inscripció omplint el següent formulari.

Aquesta activitat compta amb el suport dels ”Ajuts per a l’organització d’activitats en l’àmbit de la divulgació  científica i de la formació en matèria de recerca 2024” del Vicerectorat de Recerca i Transferència de Coneixement, i amb la col·laboració de la Unitat de Divulgació Científica. 

 

Afegeix al calendari
Add to calendar 2024-07-19 16:15:37 2024-07-19 16:15:37 Title Description Location UVic tic@uvic.cat Europe/Madrid public

Share in social networks:

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte