gentgran1

L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Centelles és una associació amb personalitat jurídica pròpia, sense ànim de lucre, en règim d’autonomia adscrita a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i adherida a AFOPA. Va començar les activitats el 18 d’abril del 2009.


Els seus objectius, atenent els estatuts, són:

 • Col·laborar a l’envelliment actiu dels socis.
 • Oferir estímuls per a mantenir-se físicament i psíquicament actius.
 • Ajudar a comprendre millor la realitat actual.
 • Assolir competències per atendre necessitats de salut, lleure i vida quotidiana.

Per aconseguir aquests objectius es desenvolupen les següents activitats:

 • Conferències setmanals sobre temes d’actualitat i assumptes diversos ( científics, històrics, literaris, mediambientals, ètics, musicals, ...) Les classes estan impartides per professorat universitari, professionals altament qualificats i personalitats de prestigi reconegut.
 • Aquestes xerrades es desenvolupen cada dimarts a les 6 de la tarda, al Casal Francesc Macià, carrer Anselm Clavé, 9 de Centelles.
 • Visites culturals i sortides relacionades amb temes tractats a les conferències. 
 • Seminaris, cursos de formació sobre temes que es considerin que han de ser tractats amb més profunditat que una classe o conferència.

L’evolució del nombre d’alumnes ha estat molt positiva des del seu inici: Es va finalitzar el curs 2015-2016 amb 246 alumnes

 • Curs 2009-2010: 126
 • Curs 2010-2011: 153
 • Curs 2011-2012: 175

Estatuts de l'associació

Ser de l’Aula de la Gent Gran et fa universitari

Ser alumne de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Centelles, significa entrar a formar part del col·lectiu de la comunitat universitària de la UVic i ser considerat un estudiant de ple dret de la Universitat.
Rebràs el carnet Fem UVic, a través del qual et podràs identificar com a membre de la comunitat universitària i tenir descompte per a l’obtenció del carnet de la Biblioteca Ricard Torrents (per accés i préstec de llibre i altra documentació).
 
El carnet Fem UVic també et permet obtenir descomptes i avantatges comercials a Vic i a la comarca d’Osona. Consulta’ls a través de la plataforma U-Vals (uvalsuvic.cat). Només cal mostrar el carnet a l’establiment a l’hora de fer la compra. A nivell acadèmic la Universitat t’ofereix el Campus Sènior, un catàleg d’assignatures de diversos graus a les quals et pots matricular amb un descompte exclusiu.
 
A nivell acadèmic la Universitat t'ofereix el Campus Sènior, un catàleg d’assignatures de diversos graus a les quals et pots matricular amb un descompte exclusiu. Catàleg d'assignatures del curs 2016/2017
 
 
 
Aula d'Extensió Universitària Gent Gran de Centelles

Carrer Nou, 11
08540 Centelles

Telèfon: 938 813 594
Correu electrònicaulacentelles

Horari
Dimarts de 5 a 6 de la tarda al Casal Francesc Macià

Logo AFOPA

Logo de l'aula