Vés al contingut

De què treballaràs si estudies el grau en Nutrició Humana i Dietètica?

De què treballaràs si estudies el grau en Nutrició Humana i Dietètica?

De què treballaràs si estudies el grau en Nutrició? 

Si buscaves un grau que combinés salut, tracte amb les persones i alimentació, no dubtis que Nutrició Humana i Dietètica és el que buscaves!  

Els aliments i la salut van de la mà i per això els i les nutricionistes-dietistes estudien com els nutrients, les vitamines, els minerals i altres substàncies que contenen els aliments influeixen en el funcionament del cos. A més, assessoren les persones sobre com millorar la seva alimentació i el seu estil de vida, però també poden treballar en diferents indústries, en investigació o docència, etc.

La UVic ofereix la possibilitat d’estudiar el grau en Nutrició Humana i Dietètica en format presencial, però també semipresencial: una part es fa presencial per poder aprofitar els laboratoris per fer la part pràctica i l’altra part es tracta de cursar el temari a través del Campus Virtual.

 

Què s’estudia a Nutrició Humana i Dietètica?

Nutrició humana i dietètica és un camp de treball molt extens que engloba moltes parts diferents, i per això al grau aprendràs sobre aquests 4 grans eixos fonamentals:

  1. La gastronomia: culinàriament, pots transformar els aliments perquè tinguin diferents qualitats. Faràs moltes activitats al Laboratori del Gust de la UVic per poder conèixer quines són aquestes transformacions i veure com modificant les tècniques culinàries, adaptant les textures o potenciant la presentació de les receptes s’afavoreix l’adherència a la planificació alimentària.    
  2. La nutrició esportiva: l’alimentació és molt important per la pràctica esportiva, des de la professional fins a l’amateur o la terapèutica, i per això els coneixements sobre nutrició esportiva són una part importantíssima del grau.  
  3. La relació entre alimentació i medi ambient: aprendràs sobre sistemes alimentaris i el paper que juga el dietista-nutricionista en la promoció de la salut humana i del planeta.  
  4. L’emprenedoria: l’exercici lliure de la professió és una característica pròpia dels nutricionistes-dietistes, i per això adquiriràs les competències necessàries per crear el teu propi negoci.

 

En definitiva, cursar el grau en Nutrició Humana i Dietètica és molt més que aprendre sobre una alimentació sana i fer dietes a persones amb problemes de salut. Aprendràs sobre temes tan variats com la indústria alimentària, la producció d’aliments, l'emprenedoria, la investigació o la tecnologia, entre altres.  

Aquesta formació integral et prepararà per abordar les complexitats del camp de la nutrició i la dietètica des de diverses perspectives, fent que tinguis una gran varietat de sortides professionals

 

 

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte