Vés al contingut

UVic Health Meeting

Data: 17 de maig de 2018 (de 8:30 a 14:00 h)

Lloc: Espai UVic-UCC Barcelona. c/ Via Augusta, 123 Àtic. 08006 - Barcelona

 


En motiu de l’inici de l’activitat de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, la Health Meeting d'aquest any vol debatre sobre la Innovació docent en l’ensenyament de Medicina. Per fer-ho, comptarem amb la figura del Dr. Stephan Lindgren de la Universitat de Lund (Suècia), president estat de la World Federation for Medical Education (WFME), que impartirà la conferència "The doctor of the future in a globalised world". Es tracta d’una oportunitat única de sentir un dels millors especialistes mundials en formació de metges.

A banda, durant aquesta jornada es presentarà la Càtedra d'Educació Mèdica de la UVic-UCC, a càrrec del seu director, el Dr. Ramon Pujol, degà de la Facultat de Medicina de la Universitat. Es tracta d’una plataforma ideal per a l’impuls de la recerca i la divulgació sobre la formació dels metges que tindrem en actiu d'aquí uns anys.

També hi haurà dues taules rodones sobre Innovació docent i sobre les Aportacions de la tecnologia per a la docència, ambdues amb els millors especialistes en cada temàtica i els debats que es puguin generar a continuació, seran indubtablement d'interès per als assistents implicats.

Aquestes i la resta d'intervencions que completen la jornada justifiquen sobradament la convocatòria de la quarta edició de la Health Meeting que compta amb la implicació de les autoritats sanitàries i educatives. Estem convençuts que és una proposta que ens aportarà una visió molt completa i rigorosa de la realitat i del futur de la formació mèdica.

 

Inscripcions fins el 14 de maig de 2018
La Jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament omplint el formulari d'inscripció.

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte