Vés al contingut

Objectiu 4 - Educació de qualitat

Objectiu 4.

Garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d’aprenentatge durant tota la vida per a tothom.

Lab 0-6. Educació científica a les primeres edats

El Lab 0-6 és un centre de descoberta, recerca i documentació per a l’educació científica a les primeres edats ubicat al campus Manresa. Promou l’interès per la ciència entre els infants d’entre 0 i 6 anys amb propostes que estimulen la iniciativa personal en la resolució de reptes. Al mateix temps, és una eina per a la formació inicial dels mestres d’educació infantil i per a la formació permanent de mestres en actiu, amb els quals desenvolupa, també, experiènciesinnovadores en matèria de didàctica de la ciència

Altres projectes i iniciatives

  • Programes i Aules de Gent Gran
  • ULibraryLab. Formació en competències digitals
  • Projecte Enxaneta, d’acompanyament en l’èxit escolar
  • Programa Cooperar per Aprendre / Aprendre a Cooperar

Enllaços

Protagonista

Núria Simó

Directora del Centre d’Estudis i Recerca en Educació (CRED)

"L’activitat investigadora en educació inclusiva i democràtica és clau per garantir la igualtat d’oportunitats i la cohesió social. Com també ho és fomentar el coneixement didàctic per promoure experiències d’aprenentatge que integrin el cos, l’emoció i el saber, així com l’enfortiment dels vincles amb la comunitat per una educació contra les desigualtats. Aquests són alguns dels principals reptes del Centre d’Estudis i Recerca en Educació."

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte