Vés al contingut

Sessions de preparació de la PAP de Mestre

Foto sessió PAP mestre

Has de fer la PAP extraordinària de Mestre?

La Prova d'Aptitud Personal (PAP) extraordinària per accedir als graus en Mestre de Catalunya el curs 2024-2025 es durà a terme el 18 de juliol però a la UVic hem programat una formació per a poder-la preparar. Podràs seguir les classes en viu en format totalment online on et donarem eines i pautes per preparar-te els exàmens. 

El curs està pensat per familiaritzar-se amb el model de la prova i, sobretot, es fan activitats pràctiques per aprendre a superar les proves de les dues competències. L'objectiu principal és assessorar-te per detectar les teves dificultats i fortaleses per superar satisfactòriament les proves de competència comunicativa i raonament crític i competència logicomatemàtica

Dates, preus i matrícula

  • Sessions de preparació de la PAP extraordinària de Mestre online:  formació intensiva online a través de videoconferència durant 4 dies: 
    • Dates: 25, 26, 27 i 28 de juny de 2024
    • Horari: de 15:30h a 19:00h
    • Preu: 60€* 

MATRÍCULA TANCADA el 18 de juny

 

Necessites més informació? Soli·licita-la aquí!

* Es bonificarà aquest import a les persones que es matriculin el curs 2024-2025 a un grau en Mestre de la UVic (Educació Infantil, Educació Primària, doble grau en Educació Infantil i Primària i doble grau en CAFE i Educació Primària del Campus UVic). En cas que es realitzi més d'un curs es bonificarà un únic import. Una vegada formalitzada la matrícula i efectuat el pagament de l'activitat, si un estudiant es vol donar de baixa no tindrà dret a la devolució de l'import pagat. En el cas d'una baixa causada per motius de força major, en tots els casos justificables documentalment, l'estudiant pot presentar una instància a la direcció de l'Àrea de Màrqueting per sol·licitar la devolució de la matrícula.

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte