Vés al contingut

​“Què haurien de menjar els nostres fills?”

  • Dijous, 13 d’octubre
  • A les 18.30 h
  • Biblioteca Pilarín Bayés

Participants: Julio Basulto, Concepció Font i Cristina Vaqué Crusellas

Moderadora: Txell Vilamala

En els darrers anys la nostra societat ha experimentat grans canvis pel que fa a l'alimentació. Les tradicions culinàries han estat substituïdes per un nou estil de vida sedentari amb dietes calòriques, riques en greixos, sucres afegits i plats precuinats. Les conseqüències d'aquesta mala alimentació són nefastes: més de dos milions de persones moren cada any a Europa per malalties cardiovasculars provocades per una mala alimentació. La població infantil amb problemes de sobrepès s'ha triplicat en els darrers 15 anys. Les dades ens diuen, doncs, que cal prendre consciència de la importància d'una alimentació sana durant la infantesa. Davant el desconcert en què vivim sobre el tema alimentari, amb massa interrogants i mites infundats, aquesta taula rodona pretén respondre des del rigor, l'experiència i la investigació el seu enunciat: Què haurien de menjar els nostres fills?

Afegeix al calendari
Add to calendar 2024-05-04 20:31:58 2024-05-04 20:31:58 Title Description Location UVic tic@uvic.cat Europe/Madrid public

Comparteix a les xarxes:

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte