- Dijous, 13 d’octubre
- A les 18.30 h
- Biblioteca Pilarín Bayés
Participants: Julio Basulto, Concepció Font i Cristina Vaqué Crusellas
Moderadora: Txell Vilamala
En els darrers anys la nostra societat ha experimentat grans canvis pel que fa a l'alimentació. Les tradicions culinàries han estat substituïdes per un nou estil de vida sedentari amb dietes calòriques, riques en greixos, sucres afegits i plats precuinats. Les conseqüències d'aquesta mala alimentació són nefastes: més de dos milions de persones moren cada any a Europa per malalties cardiovasculars provocades per una mala alimentació. La població infantil amb problemes de sobrepès s'ha triplicat en els darrers 15 anys. Les dades ens diuen, doncs, que cal prendre consciència de la importància d'una alimentació sana durant la infantesa. Davant el desconcert en què vivim sobre el tema alimentari, amb massa interrogants i mites infundats, aquesta taula rodona pretén respondre des del rigor, l'experiència i la investigació el seu enunciat: Què haurien de menjar els nostres fills?