Vés al contingut

La UVic-UCC al món

 

Si ets estudiant de la UVic-UCC i vols consultar les possibles destinacions i places d'estudi segons la teva titulació, trobaràs la informació que necessites a Destinacions d'estudi

Per a resoldre qualsevol dubte o adquirir més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a relin@uvic.cat.

 

La UVic al món

Aquest catàleg mostra les dades més rellevants i el vessant internacional del campus UVic de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.
Hi trobareu un apunt de la història i les dades essencials de la Universitat, la docència i la recerca que desplega, i una descripció més detallada del seu Campus Internacional per tal que el lector conegui la realitat i les potencialitats de la UVic en l’àmbit internacional.

Download PDF

 

 

 

 

 

Projecte Connect

El Projecte Connect és un conjunt de manuals i materials docents per a la formació intercultural (presencial i en línia) de participants en programes de mobilitat, i més en concret d’Erasmus+. Aquest projecte ha estat creat per a deu universitats i entitats europees, entre elles la UVic-UCC.Aquest equip ha participat en la creació de materials per al currículum en línia i ha coordinat la preparació de l’informe d’avaluació científica del projecte, que ja ha estat validat per l’Agència Nacional.

 

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte