Vés al contingut

Projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT): Osona transformació social. Dinamització agroecològica

Nom del projecte Projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT): Osona transformació social. Dinamització agroecològica.
Número expedient resolt 001-P-000382
Coordinador: Consell Comarcal d'Osona
Descripció del projecte L’objectiu del projecte és estimular el desenvolupament endogen i l’ocupació de la comarca d’Osona, mitjançant la dinamització i la innovació agroecològiques. Es pretén generar un espai de reflexió i reproducció sobre la gestió i la sostenibilitat de les activitats agrícoles i l’alimentació, i alhora contribuir a l’articulació i a la dinamització agroecològica del medi rural.
Es tracta d’una iniciativa transversal i multidisciplinària que abasta diverses àrees del coneixement, que van de l’etnologia a l’emprenedoria, passant per l’economia i les noves tecnologies entre d’altres. Es bastiran col·laboracions amb corporacions municipals i comarcals, empreses agroalimentàries, universitats, col·lectius emprenedors, agents turístics i pagesos. L’operació es vehicularà a través de tres eixos: (1) valorització del coneixement tradicional agroecològic per a la innovació i l’ocupació; (2) l’agroecologia com una eina de transformació social amb l’ajuda d’eines TIC; i (3) foment de la producció agroecològica i explotacions pageses viables.
Nom IP Marta G. Rivera Ferré
Centre Càtedra d'agroecologia i sistemes alimentaris
Entitat finançadora

Unió Europea.

Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

Import de l'ajuda

103.397,10 €

 

 

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte