Skip to main content

Oficina de Congressos

Capçalera

Qui som?

L'Oficina de Congressos de la UVic és un servei impulsat pel Vicerectorat de Recerca i Transferència de Coneixement amb l'objectiu de donar suport a la promoció i organització de congressos d'àmbit nacional i internacional vinculats a la producció científica i la innovació en el marc de les àrees d'especialització dels grups i centres de recerca i de les càtedres de la Universitat de Vic.

Enllaços d'interès:

Què oferim?

L'Oficina dona suport logístic en l'organització de congressos i jornades, especialment en les iniciatives de la universitat vinculades a la recerca, la docència i la transferència de coneixement.

El suport s'estén al conjunt de requeriments dels organitzadors i dels participants, que van des de la planificació, la comunicació, la gestió dels espais i el suport a la secretaria tècnica i científica, fins a les qüestions relacionades amb el disseny i el control del pressupost i les justificacions corresponents. L'Oficina posa a disposició de la comunitat un manual detallat en què es presenten i analitzen totes les fases que cal tenir en compte a l'hora d'organitzar un esdeveniment d'aquest tipus.

Al mateix temps, fruit del compromís de la institució amb la societat i l'entorn, l'Oficina treballa amb l'objectiu de fer aflorar les accions i iniciatives que la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) impulsa en el marc de l'Agenda 2030 des de diferents perspectives (recerca, docència i comunitat) i des de tots els àmbits de coneixement que li són propis. En aquesta línia ofereix una guia per a la realització d'activitats sostenibles.

Instal·lacions i equipaments dels Campus

Repositori

Contacte

icon-location-dark
Edifici F. Carrer Sagrada Família, 7

Oficina de Congressos

UHub – Servei a la Comunitat Universitària

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte