Vés al contingut

Centre d'Estudis en Esport i Activitat Física (CEEAF)

El Centre d’Estudis en Esport i Activitat Física (CEEAF) de la UVic-UCC és un espai de caràcter interdisciplinari, transversal i intersectorial que aglutina i coordina la recerca, la transferència de coneixement i la formació contínua i a mida en l'àmbit de l’esport i l’activitat física.

La seva missió principal és desenvolupar i divulgar nou coneixement que millori les pràctiques esportives de la nostra societat per fer-les més eficients i saludables, tot prestant servei al territori.

El CEEAF compta amb el suport de l’Oficina Tècnica de Recerca i Transferència de Coneixement (OTRI) com a ens gestora de tots els projectes de recerca competitius i de transferència de coneixement ens els quals participa, així com les activitats divulgatives que desenvolupa, seguint la corresponent política científica establerta per la Universitat.

Objectius

  • Analitzar i observar el fenomen esport i activitat física.
  • Esdevenir un referent nacional i internacional de la generació de coneixement per a les pràctiques realitzades per esportistes i equips, incrementant la seva qualitat i eficiència, tot promovent les actituds saludables.
  • Participar com a motor de canvi en l’alt rendiment esportiu.
  • Promoure la difusió de coneixement aplicat relacionat amb l’esport i l’activitat física, tot treballant en connexió amb el territori.
  • Fomentar el desenvolupament i la participació en projectes d’esport i activitat física tant d'àmbit local, com nacional i internacional.
  • Col·laborar amb institucions esportives per promoure actuacions de recerca i de transferència del coneixement que millorin els enfocaments previs.
  • Esdevenir agent principal de la promoció de l’esport com a un dels eixos transversals de treball a la UVic-UCC, en col·laboració amb altres centres i unitats administratives de la universitat.

Direcció

Dr. Javier Peña López

 

Contacte

icon-location-dark
Edifici del Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport

C/ Dr. Antoni Vilà Cañellas, s/n

08500 Vic

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte