Skip to main content

Estudi i conservació de tortugues marines

Nom del projecte Estudi i conservació de tortugues marines
Número expedient resolt SOC048/21/000262
Descripció del projecte

El Centre Tecnològic BETA de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya reforça el seu equip gràcies al programa de garantia juvenil a Catalunya 2021.
Durant els darrers sis mesos l’equip del Centre Tecnològic BETA s’ha reforçat amb una ambientòloga contractada gràcies al programa de Garantia Juvenil de la Unió Europea, gestionat a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).
Es tracta de Glòria Fainé, qui ha desenvolupat tasques auxiliar relacionades amb el medi ambient emmarcades en el projecte “Estudi i conservació de tortugues marines”.
La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil.
Els elevats percentatges de persones joves que han finalitzat els seus estudis i que estan en situació d’atur, constitueix una preocupació social àmpliament compartida per la societat catalana i pel Govern de la Generalitat, que l’ha assumit com una de les prioritats de l’acció de govern.
Els contractes en pràctiques en les entitats de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil faciliten l’exercici pràctic dels coneixements adquirits tant en la formació reglada com en la formació laboral.

Dades de la persona contractada: Glòria Fainé Sanllehí

Nom IP Elena Abella Pérez
Grups de recerca Centre Tecnològic BETA
Entitat finançadora

Serveis Públic d’Ocupació de Catalunya; de la Generalitat de Catalunya
Unió Europea: a través del Fons Social Europeu i de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

El contracte de treball s’ha efectuat d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.

Import de l'ajuda

Import ajut: 11.000,00 €
Cofinançament FSE: 91,89 %

Logotips                             

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte