Skip to main content

G-ACCELERATOR IMPACT CALL - Cap a l’economia d’impacte: des de la proximitat a la globalitat

Nom del projecte G-ACCELERATOR IMPACT CALL - Cap a l’economia d’impacte: des de la proximitat a la globalitat
Número expedient resolt SEC040/22/000011
Descripció del projecte

És un programa de pre-acceleració de projectes emprenedors de nova generació amb idees innovadores i disruptives per a la creació d’empreses amb Triple Impacte en Catalunya.  
El Programa està especialment orientat a donar suport a la innovació i la disrupció a través de la tecnologia (atès que busquem escalabilitat en els nostres projectes); entenem i recolzem la innovació més enllà de la tecnologia i ens interessa també promoure la innovació en processos, models de negoci i/o posicionament empresarial, entre d’altres.
Les oportunitats i serveis oferts a les persones emprenedores es resumeixen en:
1) Tutoria i mentories amb professional i experts en ideació, desenvolupament de negoci, i/o experts en àmbits sectorials específics o àrees funcionals concretes en funció de les necessitats del negoci.
2) Càpsules formatives tan d’innovació i tecnologia com de gestió i desenvolupament empresarial.
3) Workshops formatius presencials per fomentar dinamiques d'ideació i treball en equip.
4) Accés a l’ecosistema d’emprenedoria local i internacional i a les seves oportunitats a través de esdeveniments presencials i online.
5) Ajudes de fins a 3.000 euros destinades a sessions addicionals de mentoria un cop finalitzat satisfactòriament el programa.
6) Accés a xarxes d'inversors públics i privats i altres serveis de consultoria en fonts de finançament públic i privat.
7) Accés a centres de serveis a l’emprenedoria i participació de missions empresarials a nivell internacional (mentories, tallers, creació de xarxes i suport financer) per escalar internacional les propostes de valor treballades.

Nom IP Elisenda Tarrats Pons
Grup de recerca Emprèn
Entitat finançadora Aquest projecte està Subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus
Import de l'ajuda

7.531,30 €

Logotips          

 

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte