Skip to main content

Projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT): Osona transformació social. Equipaments de recerca i innovació en l'àmbit de la salut

Nom del projecte Projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT): Osona transformació social. Equipaments de recerca i innovació en l'àmbit de la salut
Número expedient resolt 001-P-000382
Coordinador: Consell Comarcal d'Osona
Descripció del projecte

Aquesta operació ha de permetre situar a la UVic-UCC com a centre formador en recerca i centre col·laborador en l’actualització professional del col·lectiu sanitari territorial, promoure i fomentar l’emprenedoria i les vocacions científiques i posicionar-se com a centre de recerca que doni resposta a les necessitats de les institucions sanitàries, i empreses biotecnològiques i farmacèutiques, per realitzar projectes que requereixin de tècniques específiques (biologia molecular i cel·lular, medicina regenerativa i simulació clínica).

L’operació s’estructura en dues línies de treball:

1. Disposar d’uns laboratoris per potenciar l’àrea de recerca en Biomedicina traslacional.

2. Desenvolupar la simulació en entorns clínics, prenent com a base les noves tecnologies en robòtica i la innovació metodològica.
Nom IP Marta Otero Viñas
Grup de recerca Reparació i Regeneració Tissular (TR2Lab)
Entitat finançadora

Unió Europea.

Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

Import de l'ajuda

147.391,40 €

 

 

 

 

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte