Skip to main content

OP: Laboratori d’Innovació Social i Digital. Projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT): “Osona Lab City: projecte d’innovació social per generar noves oportunitats econòmiques i de coneixement”

Nom del projecte OP: Laboratori d’Innovació Social i Digital. Projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT): “Osona Lab City: projecte d’innovació social per generar noves oportunitats econòmiques i de coneixement”
Número expedient resolt 001-P-002322
Coordinador: Ajuntament de Vic
Descripció del projecte Dins del projecte Osona Lab City i per mitjà de l’operació “Laboratori d’Innovació Social i Digital”, la UVic-UCC vol posar en funcionament un laboratori com a nucli de creació de coneixement i de recerca aplicada que innovarà en la generació de nous recursos i metodologia per l’empoderament tecnològic i la projecció de noves oportunitats en el marc de la societat digital dins del territori.
L’operació d’una banda ha de permetre l’obertura d’un Laboratori d’Innovació Social i Digital a Vic, i  de l’altra, ha de facilitar la recerca i generació de coneixement per prototipar metodologies i projectes que impactin en la transformació digital del teixit econòmic i social d’Osona.
El nou laboratori ha d’acollir seus de Centres d’Estudis de la UVic-UCC i ha d’actuar com a espai físic i virtual de trobada entre els grups de recerca, càtedres i, en definitiva, col·lectiu d’investigadors dels àmbits vinculats al projecte.
Tota l’operació dona suport (Investigació-acció) a les actuacions i projectes que s'executen a les altres operacions (Vic Fab City, Districte KIV i Manlleu City Lab) i pretén implicar d’una manera transversal a molts diferents agents, així com al coneixement multidisciplinar i a la transferència d’aquest al teixit socioeconòmic del territori.
Noms IP's
Grups de recerca

Grup de Recerca Educativa (GREUV) - Centre d'Estudis i Recerca en Educació (CRED) de la UVic-UCC

Digital Care - Centre d'Estudis Sanitaris i Socials (CESS) de la UVic-UCC

Entitat finançadora

Unió Europea.

Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional /FEDER) de la Unió Europea en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 – Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial – .

Import de l'ajuda

181.716,30 €

Logotips                 

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte