Des de fa anys que es coneix l’impacte de la nostra societat sobre la salut del planeta i si bé la combustió dels minerals fòssils és conegut per la població, darrerament la ciència trasllada el focus també en el que suposa a nivell d’emissions de gasos o en la gestió de les matèries primeres, el consum de carn. La ingesta de carn està molt estesa al nostre territori i de fet aporta nutrients necessaris com aminoàcids d’alt valor biològic, Fe i vitamina B12 entre d’altres. Però sabíeu que la reducció en la ingesta de carn pot suposar millores en la salut però també pot ajudar a millorar la vida del planeta? En aquest taller veurem l’impacte de la carn a la salut de les persones i del planeta i valorarem a nivell sensorial amb quines alternatives treballa la indústria agroalimentària. |
|
Què s'hi aprèn? |
La importància, per a la salut humana i la del planeta, de la ingesta de carn. L’impacte dels diferents tipus de ramaderia en la salut del planeta. Valorarem tot menjant les alternatives a la proteïna de la carn. |
A qui va dirigit | Alumnes de 2n de batxillerat, 2n de CFGS Dietètica i 2n de CFGS Indústries alimentàries. |
Places | 20 |
Durada | 1.5h |
Lloc | Facultat de Ciències de la Salut i del Benestar |
Horari | A concretar amb el centre |
Coordinació | Anna Vila - Grau en Nutrició Humana i Dietètica |
Responsable | Feliu López Gelats |