Vés al contingut

Menys proteïna, més salut, millor pel planeta?

Des de fa anys que es coneix l’impacte de la nostra societat sobre la salut del planeta i si bé la combustió dels minerals fòssils és conegut per la població, darrerament la ciència trasllada el focus també en el que suposa a nivell d’emissions de gasos o en la gestió de les matèries primeres, el consum de carn. La ingesta de carn està molt estesa al nostre territori i de fet aporta nutrients necessaris com aminoàcids d’alt valor biològic, Fe i vitamina B12 entre d’altres. Però sabíeu que la reducció en la ingesta de carn pot suposar millores en la salut però també pot ajudar a millorar la vida del planeta?

En aquest taller veurem l’impacte de la carn a la salut de les persones i del planeta i valorarem a nivell sensorial amb quines alternatives treballa la indústria agroalimentària.

Què s'hi aprèn?

La importància, per a la salut humana i la del planeta, de la ingesta de carn.

L’impacte dels diferents tipus de ramaderia en la salut del planeta.

Valorarem tot menjant les alternatives a la proteïna de la carn.

A qui va dirigit Alumnes de 2n de batxillerat, 2n de CFGS Dietètica i 2n de CFGS Indústries alimentàries.
Places 20
Durada 1.5h
Lloc Facultat de Ciències de la Salut i del Benestar
Horari A concretar amb el centre
Coordinació Anna Vila - Grau en Nutrició Humana i Dietètica
Responsable Feliu López Gelats

 

<< Tornar al llistat de tallers

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte