Skip to main content

Aula Segimon Serrallonga

  • L'Aula Segimon Serrallonga es va crear l'abril de 2003 per promoure activitats transversals, destinades als debats del món contemporani sobre idees, arts, lletres i ciències, i per estendre l'amor al coneixement i la reflexió sobre la missió de la cultura en la societat d'avui, des d’un enfocament crític i humanista.
  • Col·labora amb l'Ajuntament de Torelló en la realització de l'acte d'homenatge anual a Segimon Serrallonga, a l'abril, i en la preparació i difusió anual de la Beca Segimon Serrallonga d'ampliació d'estudis a l'estranger.
  • Segimon Serrallonga, traspassat l'abril de 2002, va ser un dels primers impulsors de la Universitat que es distingí per la seva dedicació a l'humanisme en l'ensenyament i en la recerca. Ell mateix era un humanista que va conciliar l'erudició amb la creació, el servei al país amb l'activitat pedagògica, els llibres amb la música i les arts plàstiques.
  • Fons bibliogràfic i documental: https://www.uvic.cat/biblioteca/fons-especials/segimon-serrallonga

Nova edició de la beca per ampliar els estudis superiors en universitats estrangeres per al curs acadèmic 2022-23. Consulta les bases aquí

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte