Skip to main content

i‐Days, Innovation Days – Selected Cities

Nom projectei‐Days, Innovation Days – Selected Cities 
Número expedient resolt220803
Descripció del projecteI-Days promouen la innovació sanitària entre els estudiants durant desenes de programes d'”un dia o dos dies” realitzats en institucions acadèmiques d'arreu d'Europa.
Els estudiants de totes les àrees acadèmiques reben una introducció pràctica a eines d'innovació en salut i competeixen en equip per abordar els reptes de salut de la vida real plantejats per EIT Health,
organitzacions locals, corporacions privades o start-ups. Els equips guanaydors de cada i Day assisteix a una competició final que uneix alumnes de arreu d'Europa.
El campionat Vic i-Days s’ha posat en marxa en el context d’implementació del nou grau en Audiologia General —el primer d’aquesta especialitat que s’impartirà a l’Estat espanyol— que la Facultat de Medicina de la UVic-UCC té previst oferir a partir del curs 2023-2024. Des de la Universitat s’estan impulsant projectes d’innovació i pensament crític que acostin els estudiants a les necessitats socials a les quals donen resposta les noves titulacions universitàries i, en aquesta línia, s’ha promogut el projecteInnovation Days (i-Days). Es tracta d’un campionat europeu d’innovació en l’àmbit de la salut promogut per la xarxa europea EITHealth i que en el cas de Vic està coorganitzat entre la UVic-UCC i l’Institut Català de Salut.
Els Vic i Days estaran organitzats per un grup de partners que aporten, cadascún experteses diferents. El consorci consisteix de un partner acadèmic UVic UCC), un partner clínic (ICS IGTP), un centre tecnològic Eurecat un think tank (Fundació TIC Salut) i una start up (Kiversal).
Nom IPManu Vidal-Ribas
Grup de recercaCàtedra de Serveis Socials
Entitat finançadora

Comissió Europea

Import de l'ajuda23.994 €
Logotips

  

UE

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte