Vés al contingut

Equip de robòtica Garrins Metàl·lics

Qui som

Els Garrins Metàl·lics som l’equip de robòtica de la UVic-UCC que té per objectiu participar en competicions de robòtica tant nacionals, estatals com internacionals. 

L’equip està format per estudiants de la Facultat de Ciències, Tecnologia i Enginyeries que estudien, fonamentalment, del grau en Enginyeria Mecatrònica.

                                                                                                                           Equip Garrins Metàl·lics curs 2021/22

Fundació: Curs 2012-2013

Participants: Hi han passat més de 80 estudiants

Palmarès:

Any Torneig
2013

2a posició a la competició European Robotics Festival (Tarragona) i 1a posició a la competició First Tech Challenge de Grenoble (França).

2014

1a posició a la FTC Open Dutch Championship a Eindhoven (Holanda). Accés a la final mundial FTC World Championship a St. Louis (EUA) i premi PTC design al millor disseny industrial del robot.

2015

Semifinalista a la competició FTC Open Dutch Championship i premi PTC design al millor disseny industrial del robot (Eindhoven, Holanda).

2016

Semifinalista a la competició FTC Open Dutch Championship i premi PTC design al millor disseny industrial del robot (Eindhoven, Holanda).

2019

1a posició al torneig Eurobot Spain celebrat a Alcalá de Henares. Accés a la final Europea a La Roche-sur-Yon (França).

2021

1a posició i premi al millor projecte al torneig Eurobot Spain celebrat a Alcalá de Henares.

2022

Premi al Fair Play i 15a posició al torneig Eurobot 2022 celebrat a La Roche-sur-Yon, França.

 

Què oferim

Oferim un ambient de treball on els i les membres de l’equip podem desenvolupar les seves habilitats i coneixements que estem adquirint al grau universitari. A més podem aprendre i adquirir nous coneixements dels membres Sèniors de l’equip per acabar de millorar i consolidar les bases teòriques i pràctiques del grau.

Participem en competicions basades en reptes i normatives establertes per un comitè organitzador que fomenta un esperit emprenedor de joves estudiants i què involucrin:

Reconeixement de crèdits: L’alumnat pot convalidar fins a un màxim de 6 crèdits RAC (3 crèdits anuals), quan ha treballat el total d’hores requerides.

Recursos: Els i les membres de l’equip disposen de les instal·lacions i eines necessàries per a poder desenvolupar les diverses tasques que comporten la creació d’un robot de competició. A més d’una sala per a realitzar tasques de gestió, reunions, continguts per comunicació, etc.

 

Objectiu de l'equip

Garrinators: Any rere any, l’equip actualitza el seu robot autònom, tant a nivell mecànic, electrònic com de programació, per adaptar-lo al repte específic de la competició d’aquell any. 

Així, cada any s’aplica el coneixement i l’experiència adquirida de l’any anterior, essent el Garrinator un robot en constant evolució.

Garrinator-I (2012-13) Garrinator-II (2013-14) Garrinator-III (2014-15)
Garrinator-IV (2015-16) Garrinator-V (2016-17) Garrinator-VI (2017-18)
Garrinator-VII (2018-19) Garrinator-VIII (2019-20) Garrinator-X (2021-22)

 

Informació d’interès

Horaris: L’horari és totalment flexible i adaptatiu per a l’alumnat. Cada membre és lliure d’organitzar-se segons la seva disponibilitat i necessitats per a poder completar les tasques.

Cada any s’estableixen 1 o 2 dies setmanals per a fer un control amb el mentor i coordinador i així revisar l’estratègia i les tasques assignades.

Inscripcions: Cada any a principi de curs, s’obre una convocatòria d’admissió de nous membre per a l’equip.

T'agradaria formar-ne part? Utilitza els contactes que hi ha a continuació per adquirir més informació.

 

Contactes :

                                                                    Equip Garrins Metàl·lics curs 2012/13

                                                                    Equip Garrins Metàl·lics curs 2015/16

                                                                     Equip Garrins Metàl·lics curs 2018/19

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte