Skip to main content

Orquestra Inclusiva

assaig orquestra inclusiva

Vols venir a tocar un instrument amb nosaltres? La UVic té una orquestra pensada perquè tothom hi pugui tocar

Objectius

L'Orquestra de la UVic és un projecte pioner i innovador que proposa gaudir de l'experiència de tocar música en grup. Basada en l'aplicació d'alguns dels principis del disseny universal, l'Orquestra és oberta a tothom qui vulguin participar-hi, al marge de les seves habilitats musicals, ja que es treballarà de forma multinivell a través de la preparació de materials que permeten que puguin tocar simultàniament persones de tots els nivells (inclòs el nivell zero), cadascú dins de les seves possibilitats.

Qui pot venir-hi?

Tothom que se senti vinculat directament o indirecta amb la nostra universitat (alumnes, exalumnes, professorat, personal administratiu i de serveis, etc.) que vulgui formar part d'un gran conjunt instrumental i que pugui portar el seu instrument (els pianistes no cal que el portin).

Quin repertori es treballa

Es treballarà tota mena de repertori musical sense prejudicis. Des de temes de la música antiga occidental a peces d'origen hindú o temes de pop-rock, sense oblidar els clàssics del repertori orquestral.

Requisits

L'Orquestra de la UVic és oberta a tothom, des d'instrumentistes professionals fins a persones sense cap coneixement musical. Només cal tenir un instrument musical i ganes de formar-ne part. Es demana compromís de regularitat en els assajos.

Reconeixement de crèdits

  • 1,5 crèdits RAC per curs

Informacions generals

Els dimecres de 13.30h a 14.30h

  • Lloc:

​Aula de música, CS203

  • Professor: Lluís Solé (FETEP) lluis.sole@uvic.cat 
  • Més informació: uhub@uvic.cat

Peça creada durant el confinament

 

Always look on the bright side of life. 

  • De la pel·lícula:  Life of Brian (Terry Jones, 1979)
  • Autor: Eric Idle (Monty Python)
  • Músics per ordre d'aparició: Miquel Pujol, Toni Puigví, Lluis Solé, Josep Capdevila, Jordi Chumillas, Mercè Carrera, Marc Villegas, Suayam Miralles, Marcos Canovas, Pep Castillo, Assumpta Camprodon, Toni Randos, Minerva Comerma, Eva Marichalar, Consol Rota, Judit Baliellas, Rafa Sanchez, Marcel.lí Druguet, Miquel Sala, Eva Espasa, Glòria Carbonell, Montse Montcunill, Sara Alonso, Judith de Lanuza, Jesus Rafart, Laia Solé, Dídac López, Jordi Bancell   
  • Arranjaments, direcció i muntatge: Lluis Solé. 
  • Assistent de direcció: Mercè Carrera. 

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte