Vés al contingut

UTRON Racing Team

Qui som

UTRON Racing som un grup d’estudiants de diferents graus de la UVic, que tenim com a objectiu, dissenyar i construir un monoplaça per a participar en la Formula Student Spain i altres competicions a nivell europeu. Actualment, treballem en el nostre monoplaça Horizon20.

    

equip1

 

      

cotxe

La competició, Formula Student Spain

Formula Student és una de les competicions acadèmiques d’automobilisme més respectades i conegudes del món. La competició abasta tots els aspectes de la fabricació d’automòbils, incloent-hi la recerca, el disseny, el desenvolupament, el màrqueting i la gestió. Cada any, al voltant de 650 equips competeixen amb el seu últim monoplaça per tot el món. 

Quins estudiants en poden formar part

L’equip busca estudiants de la UVic de l’àmbit de l’enginyeria, multimèdia, de direcció i comunicació d’empreses, disseny, màrqueting i audiovisuals.

Què oferim

Oferim un ambient de treball on l’alumne podrà desenvolupar les seves habilitats i coneixements adquirits al seu grau, a més d’aprendre a treballar en un ambient professional en constant contacte amb les empreses de diferents sectors

L’alumne pot convalidar fins a un màxim de 6 crèdits RAC (3 per curs), quan ha treballat el total d’hores requerides.

També l’alumne disposarà de les instal·lacions i eines necessàries per poder desenvolupar les tasques, despatx per a tasques de gestió, disseny, contactes i taller per a treballar en el monoplaça.

       

equip

   

       

Horaris

L’horari és totalment flexible i adaptatiu per a l’alumne, és lliure d’organitzar-se segons les seves necessitats per a poder completar les tasques de l’equip.

Els nostres col·laboradors

Moltes empreses són les que participen en el nostre projecte, ens aporten experiència, coneixements, materials, i suport econòmic per al correcte desenvolupament del projecte.

Alguns dels nostres col·laboradors com QEV Technologies suposen una col·laboració molt important, aportant coneixement a través dels alumnes del seu propi màster de vehicles elèctrics i motorsport, la seva experiència en la formula E, la seva participació a l’Extreme E”, la fabricació dels Hispano Suiza, un GT elèctric referent en el món de l’automòbil.

Treballar amb empreses d’aquest prestigi obre les portes als estudiants a destacar de forma curricular davant la competència, ja que les mateixes empreses donen importància a l’hora de participar en projectes com aquest.

Patrocinadors

On em puc inscriure

Per a més informació pots contactar a través de les nostres xarxes socials o correu electrònic, les dates per a poder formar part de l’equip són a principi de cada semestre quan anunciem l’obertura de les inscripcions.

Direcció de l’equip

  • Sergio Adame - Team Leader
  • Biel Arén - Leader del departament de disseny
  • Nil Brugada - Leader del departament d'electrònica
  • Àlex Gutiérrez - Leader del departament de fabricació

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte