Skip to main content

Distincions institucionals

Les màximes distincions de la UVic-UCC són el doctorat honoris causa i la medalla institucional.

El doctorat honoris causa

El doctorat honoris causa és el màxim reconeixement universitari a una persona pel conjunt de la seva la trajectòria acadèmica, científica o cultural i pels valors que porta implícits. La Universitat també se sent honrada d'incorporar aquesta personalitat al seu Claustre de Doctors com a exemple de treball i de vida per al conjunt de la comunitat universitària.

La medalla de la UVic-UCC

La medalla de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya és el màxim reconeixement a les persones o institucions que han contribuït de forma destacada al desenvolupament i millorament de la vida de la Universitat en qualsevol dels camps que conformen les seves activitats. Les medalles s'atorguen anualment en l'acte d'inauguració oficial del curs acadèmic.

Homenatge de la Universitat d'Estiu

La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya homenatja cada curs, en l'acte d'inauguració de la Universitat d'Estiu, una persona o institució, sobretot de l'àmbit territorial més proper, que hagi destacat per la seva aportació al millorament de la societat des de qualsevol àmbit de treball, sigui cultural, social, econòmic o empresarial.

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte