Skip to main content

Serveis per als estudiants

...

Biblioteca

La biblioteca ofereix recursos d'informació i bibliografia recomanada per als teus estudis. Trobaràs tutorials i cursos sobre citacions bibliogràfiques i cerca d'informació per a l'elaboració de treballs acadèmics. Dues biblioteques amb espais i horaris amplis per a l'estudi individual i en grup.

Miramarges: c/ Sagrada Família, 7 - 08500 Vic           
Torre dels Frares: c/ de la Laura, 13 - 08500 Vic

Vídeo

Contacta'ns
servei suport

Servei de Suport a l'Estudiant

El Servei de Suport a l'Estudiant ofereix atenció i acompanyament psicològic a l'estudiantat que es troba en una dificultat emocional, personal, acadèmica o social. També dona suport a les persones amb diversitat funcional per obtenir un òptim aprenentatge.

Edifici G de Miramarges: c/ Sagrada Família, 7 - 08500 Vic

Contacta'ns
...

UHub. Servei a la Comunitat Universitària

L'UHub gestiona la pràctica esportiva, la participació en activitats culturals i el voluntariat. A més, dona suport als col·lectius i associacions universitaris, gestiona el transport compartit i t'ajuda a trobar allotjament. També compta amb el Programa de Suport a l'Estudiant (PSE) i la Unitat d'Igualtat.

Edifici F: c/ Sagrada Família, 7 - 08500 Vic

Vídeo

Contacta'ns
...

Carreres Professionals           
Pràctiques i orientació laboral

El Servei de Carreres Professionals té com a objectiu principal la millora de la inserció laboral dels estudiants universitaris. Dona servei tant als estudiants en actiu com a antics alumnes que vulguin reorientar la seva carrera professional.

F003, Edifici F de Miramarges: C/ Sagrada Família, 7 - 08500 Vic

Vídeo

Contacta'ns
...

Mobilitat internacional

L'Àrea de Relacions Internacionals informa i assessora sobre les activitats internacionals, comunica les oportunitats als estudiants i fomenta la participació dels estudiants i els treballadors de la UVic-UCC en programes internacionals.

F005, Edifici F de Miramarges: C/ Sagrada Família, 7 - 08500 Vic

Campus Internacional

Contacta'ns
...

Formació Contínua

El Centre Internacional de Formació Contínua (CIFC) té per missió fer una oferta de formació contínua sostenible, adequada a les necessitats de l'entorn, amb forta projecció internacional en els àmbits de clar lideratge acadèmic i coherent amb les diferents àrees de coneixement de la UVic-UCC. Tots els estudiants de la UVic i membres d'UAlumni tenen descomptes especials en els programes de Formació Contínua.

F005, Edifici F de Miramarges: Centre Internacional de Formació Contínua UVIC-UCC. C/Dr. Junyent, 1, 08500 Vic

Demana’ns Informació

Contacta'ns
...

Escola d'Idiomes

A l'Escola d'Idiomes de la UVic fem cursos d'idiomes però també fem un pla d'acompanyament lingüístic per cada alumne per ajudar-lo a aconseguir els seus objectius de la manera més fàcil i econòmica. Fem proves de nivell, cursos presencials, cursos per videoconferència, exàmens d'acreditació internacional, descomptes per a estudiants UVic i us assessorem sobre els ajuts i beques oficials.

Edifici A de Miramarges: C/ Sagrada Família, 7 - 08500 Vic

Demana’ns Informació

Contacta'ns
...

Serveis Lingüístics

Els Serveis Lingüístics t'ofereixen cursos de llengua catalana i la possibilitat d'acreditar un nivell de català a través d'exàmens oficials. També t'ofereixen la possibilitat d'aprendre llengües d'una manera autònoma a través de l'Aula d'Autoaprenentatge i recursos lingüístics per resoldre els teus dubtes per a l'elaboració i presentació de textos orals i escrits.

Edifici D: c/ Sagrada Família, 7 - 08500 Vic

Contacta'ns
...

Serveis informàtics

Com a membre de la comunitat universitària tens un compte d'usuari que et permet accedir al Campus Virtual, a les aules d'informàtica, a la xarxa Wi-Fi, al servei d'impressió centralitzada i a altres serveis en funció del teu perfil.

Espai B125: c/ Sagrada Família, 7 - 08500 Vic

Tots els serveis

Contacta'ns
...

Àrea de Gestió Acadèmica

L’Àrea de Gestió Acadèmica t’atén per a tots aquells tràmits vinculats amb el teu expedient acadèmic, així com amb la gestió econòmica i de beques o ajuts vinculats als teus estudis ja siguin de grau, màster, doctorat o formació permanent. També et pot informar sobre l’accés a universitat i el procés de preinscripció a qualsevol tipus d’estudi.

Edifici F de Miramarges: c/ Sagrada Família, 7 - 08500 Vic

Contacta'ns

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte