A la UVic-UCC els preus estan a mig camí entre els públics i els privats

A la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya un de cada tres estudiants paga menys gràcies a un sistema de beques i ajuts adaptat a les necessitats personals.

 

 

Testimonis

Marcel Pla Prat

Estudiant de Mecatrònica

Igualada

El meu primer any com a estudiant de Mecatrònica a la UVic-UCC vaig tenir una beca Sí-Sí. Amb aquest ajut em vaig poder pagar bona part del grau i podia combinar treball i estudi. Va ser fantàstic, perquè tenia una feina afí a allò que estudio i, quan acabi el Grau, ja tindré experiència en el món laboral.

Aquesta beca comporta un cert sacrifici personal, però alhora és molt enriquidor.

Sandra Nuri Pradell

Estudiant de Publicitat i Relacions Públiques

Vic

Vaig demanar la beca de col·laboració per començar a endinsar-me en el món laboral i tenir la meva pròpia economia. L'avantatge d'aquesta beca és que pots escollir un horari compatible amb els estudis que estàs cursant. En el meu cas vaig demanar l'horari de 9 a 13h perquè vinc a la Universitat a la tarda i me'l van concedir. Considero que és una experiència molt enriquidora per adquirir coneixement, per conèixer el funcionament intern d'una entitat i per enriquir les pròpies relacions personals.

Rafael Prats Flaquer

Estudiant de CAFE

Mataró

He rebut la beca del Ministeri, sense aquesta beca no hauria pogut estudiar. Amb la feina de monitor de bàsquet infantil he pogut pagar-me les despeses del dia a dia, però la beca m'ha ajudat a pagar-me les de matrícula i de transport.

Patricia Amer

Estudiant d'Enginyeria

Mallorca

Durant el darrer any de grau he gaudit d'un ERASMUS pràctiques i un ERASMUS estudi i ho he pogut fer realitat gràcies a les beques concedides. A través de la beca ERASMUS, l'ajut del Ministeri d'Educació i l'ajut MOBINT_AGAUR he pohut pagar dues estades a l'estranger que m'han aportat moltes experiències noves i extraordinàries.

Beca de mobilitat del ministeri

Jaume Ashley Campomar Bronstein

Estudiant de Comunicació Audiovisual

Alcúdia (Mallorca)

M'han concedit la beca del Ministeri que m'ha ajudat a cobrir les depeses necessàries per continuar estudiant a la UVic-UCC (allotjament, matrícula i despeses de viatge).

Irene Lara Vega

Estudiant Psicologia

Ripoll

És el primer any que el meu poble concedeix aquesta beca. És agraït que es tingui en compte i es recompensi d'aquesta manera l'esforç que suposa avui dia poder estudiar, i més per la gent que no podem marxar fora per obligacions que ens lliguen a la comarca. Aquest ajut per mi ha significat poder cobrir costos de transport i començar a estalviar per fer un màster.

Albert del Hoyo

Estudiant de CAFE

Manresa

Abans de començar el segon curs de CAFE, em van oferir venir a jugar al primer equip del Club Bàsquet Vic-Universitat de Vic. L’oferta que em van era una beca d’estudis UVic. Quan em van dir això no vaig dubtar ni un moment i vaig acceptar. El fet de poder gaudir d'aquesta beca m'ha ajudat en dos aspectes claus. El primer és el fet d'estalviar uns diners a la meva família, i això, en els temps que corren ha estat un gran avantatge i l'aspecte principal que em va fer decantar-me pel sí. I el segon punt clau és que he pogut seguir practicant l'esport que més m'agrada a la ciutat que estudio, i això també ha estat una avantatge important (sobretot pel que fa a desplaçaments, ja que jo sóc de Manresa i anar amunt i avall tot el dia amb el cotxe al final és cansat). Tenir la universitat i l'equip on jugues a la mateixa ciutat és una gran facilitat.

Ha estat una bona experiència que tornaria a repetir sense pensar-m'ho dues vegades.

 

Cristina Tengo Bares

Estudiant d'Administració i Direcció d'Empreses

Campdevànol

Per mi la beca ha significat una gran ajuda econòmicament, poder anar més relaxada durant tot el curs i centrar-me en el que realment m'importa, que és estudiar ADE. Els meus gastos mínims s'han cobert amb aquesta beca.