Vés al contingut

Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Abans de la matrícula

Revisa la bústia de correu brossa i localitza un correu amb les credencials.
Si ja t'havies donat d'alta anteriorment pots fer un "recupera la contrasenya" 
Si no et serveix cap de les anteriors contacta'ns al 938 815 534 o al correu matricula@uvic.cat
No. La complexitat i gran varietat d'assignatures d'un pla d'estudis no permet fer la matrícula a través del mòbil. Si que podràs consultar el teu expedient o altres gestions, però no la matrícula.   

Sí, entra al Campus Virtual i clica la icona de l'engrenatge a dalt a la dreta.

És la teva primera matrícula a la UVic? Has de saber que si no fas la matrícula en els terminis assenyalats perdràs la plaça. En cas que no puguis venir personalment, ho pot fer qualsevol altra persona amb les teves credencials d’accés al Campus o contacta'ns i ho resoldrem a matricula@uvic.cat o al 93 881 55 34.

Ets de segon curs o posteriors? Matricula't en línea des de qualsevol lloc, només necessites un ordinador i accés al Campus Virtual. Igualment si tens problemes contacta'ns i els resoldrem a matricula@uvic.cat o al 93 881 55 34.

La matrícula és anual. No obstant això, una vegada formalitzada podràs modificar-la, en els terminis establerts per a la modificació de matrícula.
Sí, pots cursar dos estudis diferents simultàniament en un mateix centre o en centres diferents.  

Si ets de segon curs o posteriors se’t mantindrà el grup de l’any anterior. 

Si fas la primera matrícula has de saber que l'assignació es farà segons el grau de la següent manera: 

 • Infermeria, Biologia, Biotecnologia, CAFE i Psicologia se t’assignarà automàticament un grup classe en el moment de la matrícula.  
 • Fisioteràpia podràs escollir entre grup 11-torn matí - docència en català o grup 15-16 - torn tarda - docència en castellà. En cas del torn de tarda el grup 15 o 16 se t’assignarà automàticament.  
 • Medicina se t’assignarà grup en funció de la teva nota d’admissió per a cada assignació; donant preferència al grup de matí (grup 11) als estudiants amb millor nota.  

En qualsevol cas, si vols canviar de grup hauràs de sol·licitar-ho en el període extraordinari de modificació de matrícula justificant els motius del canvi.

Consulta aquí les convalidacions establertes per a les titulacions de la UVic-UCC, has de saber que ja les trobaràs a punt per convalidar quan facis la matrícula a la pestanya "Reconegudes", cal que les matriculis totes.  
Si fas la teva primera matrícula, has de matricular totes les assignatures de 1r curs. 
Si ets de segon curs o posteriors has de matricular les assignatures que saps segur que cursaràs. Un cop tinguis la resolució favorable de reconeixement, podràs incorporar els crèdits reconeguts i modificar la matrícula en els períodes corresponents.  
Espera’t a formalitzar la matrícula fins que tinguis la resolució del teu possible trasllat. Si la sol·licitud no es resol favorablement, contacta’ns a matricula@uvic.cat o al 93 881 55 34 per fer la teva matrícula.
Si inicies un grau a la UVic aquest curs no has d'acreditar prèviament cap nivell d'idioma ja que cursaràs assignatures en anglès durant el teu grau. Tot i així si tens un nivell B2 o superior d'una tercera llengua, pots acreditar-lo i incloure'l en el teu expedient, així constarà en el Suplement Europeu al Títol (SET) i al certificat acadèmic personal. Consulta com fer-ho.

Sí, incompliràs el règim de permanència i no podràs formalitzar la matrícula quan després de:

 • dos anys acadèmics consecutius sense superar el 30% dels crèdits cursats
 • tres anys acadèmics no consecutius  sense superar el 30% dels crèdits cursats
 • 4 anys sense matricular-te

Per poder continuar els estudis ho hauràs de sol·licitar via instància justificada.

Durant la matrícula

Si estàs fent la teva primera matrícula cal que et matriculis obligatòriament de tots els crèdits de primer curs. 

Si ets estudiant d’altres cursos pots matricular-te d'un mínim de 18 crèdits i d'un màxim de 75 a cursar.

Un cop estàs a la pantalla de les assignatures a matricular, pots prémer el símbol del "+" de la capçalera i pujaran totes les assignatures de cop. 

Pot ser que alguna assignatura demani l'acció de l'usuari, llavors hauràs de prémer el + del costat de l'assignatura que et demana l'acció.  

Sí, trobaràs les assignatures a la pestanya de “Reconegudes” i cal matricular-les totes per poder finalitzar el procés de matrícula. 
A la pestanya “Pre-inscrita” tens les assignatures optatives autoritzades durant el procés de tria d’optatives. Cal matricular-les totes i si et cal de fer alguna modificació ho hauràs de fer com a modificació extraordinària de matricula.
A la pestanya de "Pendent", trobaràs totes les assignatures que encara no has superat inclòs les suspeses.
Busca quin codi té l'assignatura, pots fer-ho consultant el teu pla d'estudis al web i mitjançant el botó "afegir assignatura mitjançant codi" podràs trobar-la i afegir-la a la matrícula.  

Per poder-te matricular de l’assignatura de TFG cal complir la Normativa de matrícula del Treball Final de Grau i tenir aprovada, per part del coordinador/a del grau, la proposta presentada. Si compleixes la normativa però no tens la proposta acceptada o, tot i tenir-la, no la pots seleccionar contacta'ns a matricula@uvic.cat o al 93 881 55 34.

Contacta'ns a matricula@uvic.cat o bé al 93 881 55 34 i cal que estiguis alerta de les notificacions que t'enviem i dels calendaris.   

Després de la matrícula

En finalitzar la matrícula rebràs un correu electrònic amb tota la documentació generada.

També podràs consultar l'imprès de matrícula a través del Campus Virtual, a Tràmits > Consulta de Matrícula.

Si vols matricular-te a la nova plaça assignada, has de contactar amb l’Àrea de Gestió Acadèmica de la UVic-UCC enviant un correu a matricula@uvic.cat adjuntant el comprovant de la nova assignació per gestionar l’anul·lació de la matrícula a la UVic-UCC i la corresponent devolució econòmica.

Podràs modificar la matrícula en els terminis establerts per fer aquest tràmit. Consulta informació aquí.

Contacte

 • Horari d'atenció:
  • de dilluns a divendres, de 10 a 13h i de 15.30 a 18h (excepte dies festius)
  • de dilluns a divendres, de 9 a 14h (juliol)
  • Tancat per vacances del 5 al 23 d'agost.

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte