Skip to main content

Centres

El Campus Professional compta actualment amb el Centre Teknós a Vic, Granollers i Manlleu, creats amb el suport i col·laboració dels ajuntaments respectius, per desenvolupar formació professional dual en l'àmbit de la tecnologia, la comunicació i la salut, també compta amb la Fundació Kreas a Olot, creada conjuntament amb la FECIC i el suport de l'ajuntament d'Olot, per desenvolupar un centre integral de formació dual en el sector agroalimentari, i finalment el Campus Professional UManresa, impulsat des de la Fundació Universitària del Bages.

Els centres ofereixen cicles formatius de grau superior (CFGS), certificats de professionalitat i formació contínua.

Teknós és un centre de formació professional en tecnologia, comunicació i salut. Actualment Teknós compta amb tres seus una a Vic, una a Granollers i una a Manlleu.

  • Teknós - Vic, ubicada a l'edifici "La Farinera" de Vic és fruit d'un acord de col·laboració entre la Fundació Educació i Art de l'Ajuntament de Vic, el propi Ajuntament de Vic i la Fundació Universitària Balmes, per impulsar la formació professional dual en l'àmbit de la imatge i so, la tecnologia i la informàtica i les comunicacions.
  • Teknós - UGranollers, ubicat al recinte "Roca Umbert" de la ciutat de Granollers neix amb el suport de l'Ajuntament de Granollers per impulsar la formació professional en l'àmbit de la comunicació en aquesta ciutat.
  • Teknós - UManlleu, ubicat al centre cultural de l'antiga Caixa Manlleu, és fruit d'un acord entre la Fundació Universitària Balmes, l'Ajuntament de Manlleu i la Fundació Antiga Caixa Manlleu, per impulsar la formació professional dual en l'àmbit de la salut en aquesta ciutat. 

Kreas és un centre integral de formació professional de qualitat en el sector de la indústria agroalimentària, que neix amb l'objectiu de formar i qualificar els treballadors d'aquest sector per contribuir a la millora de la seva competitivitat.

Campus Professional UManresa és el centre de formació professional del Campus Professional UVic-UCC impulsat per la Fundació Universitària del Bages a la ciutat de Manresa.

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte