Skip to main content

Tauler d'anuncis electrònic de la UVic-UCC

La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya posa a disposició de la comunitat universitària i de la societat un tauler d'anuncis amb l'objectiu d'apropar la Universitat a la societat, apostant per la transparència i l'impuls a l'administració electrònica.

Tauler d'anuncis de la UVic-UCC

Què és el tauler d'anuncis?

La UVic-UCC està adherida al servei e-Tauler del Consorci Administració Oberta de Catalunya, un servei que permet la publicació centralitzada i electrònica dels anuncis de la universitat amb totes les garanties jurídiques. La implantació del servei eTauler es farà de manera gradual. El marc jurídic aplicable a l’e-TAULER és la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions públiques (en endavant, LPACAP o Llei 39/2015) en tant que legislació bàsica, així com la Llei 26/2010, del 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les Administracions públiques de Catalunya, només en allò que no s’oposi o contradigui la LPACAP.

Avisos relacionats amb el servei e-Tauler al següent enllaç.
Més informació sobre el servei e-Tauler al següent enllaç.

A on puc consultar els anuncis oficials que publica la UVic-UCC

Per consultar el tauler d'anuncis electrònic de la UVic-UCC feu clic aquí

Beneficis per als interessats

  • Possibilitat de cerca dels anuncis i edictes per àrea que convoca, matèria, paraules clau i data de publicació, facilitant-ne la localització.
  • Facilita l’accessibilitat de la informació publicada a l’e-Tauler mitjançant Internet i en horari ininterromput els 365 dies de l'any: no requereix la consulta presencial al tauler de la UVic-UCC.

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte