Vés al contingut

Pla d’actuació de l’Escola de Doctorat de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya 2023-2027

Des de la seva creació l’any 2011, l’Escola de Doctorat de la UVic-UCC ha fet avenços molt significatius pel que fa a l’estructura organitzativa, la consolidació del pla de formació, la implementació exitosa del mapa actual de programes de doctorat i l’increment significatiu de tesis matriculades, així com l’augment destacat del nombre de tesis defensades. 

L’Escola de Doctorat ja ha assolit la maduresa, però s’enfronta a nous reptes emergents propis de la nostra universitat i d’altres que també afecten a l’educació doctoral a Europa. Aquest Pla d’actuació pretén contribuir a superar els reptes actuals de la formació doctoral i alhora potenciar que els estudis de doctorat esdevinguin una palanca per impulsar encara més l’activitat dels grups de recerca de la UVic-UCC. 

L’elaboració del Pla d’actuació ha consistit en la realització d’una diagnosi de la situació actual de l’Escola de Doctorat i dels estudis de doctorat de la UVic-UCC, la concreció de les característiques diferencials del model de futur que volem que tingui l’Escola de Doctorat i la definició de les accions necessàries per traçar el camí per dur a terme la transformació de la situació actual al marc futur que visionem assolir. El resultat és un pla d’actuació amb 5 eixos estratègics, 22 objectius estratègics i 114 accions, que s’orienten a assolir 5 grans fites per transformar els Estudis de Doctorat de la UVic-UCC.

Pla d’actuació de l’Escola de Doctorat de la UVic-UCC 2023-2027

Pla d’actuació de l’Escola de Doctorat de la UVic-UCC 2023-2027

 

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte